Nash El

tulisan 212
Nash El nyaéta panulis blog sareng panalungtik mandiri anu kapentinganna nyertakeun rupa-rupa mata pelajaran. Wewengkon fokusna kalebet sajarah, sains, kajian budaya, kajahatan anu leres, fenomena anu teu dijelaskeun, sareng kajadian sajarah anu misterius. Salian nyerat, Nash mangrupikeun seniman digital anu diajar mandiri sareng pamekar wéb anu suksés.