Misteri anu teu kaungkab tina kasus pembunuhan Marilyn Sheppard

Misteri anu teu kaungkab tina kasus pembunuhan Marilyn Sheppard 1

Dina 1954, hiji Osteopath Sam Sheppard ti klinik Cleveland bergengsi ieu disabit kaliru tina killing pamajikanana hamil Marilyn Sheppard. Dokter Sheppard nyarios yén anjeunna saré dina dipan di ruangan bawah tanah nalika anjeunna ngadéngé pamajikanana ngajerit di luhur. Anjeunna buru-buru ka luhur pikeun ngabantosan anjeunna, tapi saurang lalaki "buuk bulu" nyerang anjeunna ti tukang.

Gambar di dieu nyaéta Sam sareng Marilyn Sheppard, pasangan ngora sareng sigana bagja. Duanana nikah dina Pébruari 21, 1945 sareng gaduh hiji anak babarengan, Sam Reese Sheppard. Marilyn hamil anak kadua nya dina waktu rajapati dirina.
Gambar di dieu nyaéta Sam sareng Marilyn Sheppard, pasangan ngora sareng sigana bagja. Duanana nikah dina Pébruari 21, 1945 sareng gaduh hiji anak babarengan, Sam Reese Sheppard. Marilyn hamil anak kadua nya dina waktu rajapati dirina. © Cleveland State University. Perpustakaan Michael Schwartz.

TKP

Marilyn Sheppard maot
Mayit Marilyn Sheppard dina ranjang © YouTube

Hiji intruder tétéla chased kaluar ti imah Sheppard peuting rajapati, sarta perwira pulisi kapanggih Sam Sheppard pingsan dina shores of Bay Désa Bay (Cleveland, Ohio). Patugas nyatet yén imah éta katingalina dirampok ku cara anu teu realistis. Dokter Sheppard ditéwak sareng diadili dina atmosfir "sapertos sirkus", sapertos OJ Simpson sababaraha dekade ka pengker, khususna saprak sidangna dinyatakeun teu adil saatos dihukum maéhan pamajikanana di 1964.

hirup Sheppard urang sagemblengna robah

Sam Sheppard
Mugshot of Sam Sheppard © Departemen Pulisi Désa Bay

Kulawarga Sheppard salawasna percaya ka polosna, khususna putrana, Samuel Reese Sheppard, anu engké ngagugat nagara pikeun hukuman panjara anu salah (anjeunna henteu meunang). Sanajan Sheppard dibébaskeun, karuksakan hirupna éta irreparable. Nalika di panjara, kadua kolotna maot ku sabab alami, sareng minantu bunuh diri.

Pembunuh

Saatos dileupaskeun, Sheppard janten gumantung kana minuman keras, sareng anjeunna kapaksa ngantunkeun prakték médis na. Dina parodi anu rada bengkok dina kahirupan anyarna, Sheppard janten bajoang pro-gulat pikeun waktos, nyandak nami The Killer. Putrana, salian ti flashbacks patali PTSD, ngalaman jobs low-profil, sarta hubungan gagal.

Bukti DNA

Reputasi dokter tetep tarnished kusabab carita ieu, sanajan kanyataan yén tersangka sejen, anu ngalakonan perbaikan di imah Sheppard saméméh rajapati, ieu dicirikeun ngaliwatan bukti DNA. Seueur jalma masih percaya yén dokter éta tanggung jawab pikeun pembunuhan éta. Plot pilem The Fugitive mirip pisan sareng carita Sheppard, tapi panyipta pilem éta nolak hubunganana.

Artikel saméméhna
Raksasa Odessos: Rorongkong digali di Varna, Bulgaria 2

Raksasa Odessos: Rorongkong digali di Varna, Bulgaria

Pasal salajengna
pembunuhan Joe Elwell

Pembunuhan kamar dikonci anu teu kaungkab Joe Elwell, 1920