Budak awéwé pembunuh Jepang, Nevada-Tan, nyusut tikoro sakelasna

Budak awéwé pembunuh Jepang, Nevada-Tan, nyegel tikoro sakelasna 1

Jepang ngagaduhan salah sahiji tingkat kajahatan anu panghandapna di dunya. Dianggap ku seueur janten salah sahiji nagara paling aman dimana hirup. Laporan nyatakeun yén dimungkinkeun pikeun ningali jalma-jalma anu ninggalkeun panto imahna kabuka, barudak anu leumpang ka sakola nyalira tanpa résiko diculik atanapi bahkan dirampok, kajahatan sapertos kitu sacara praktis teu aya di Tanah Matahari Terbit.

Bumi Matahari Terbit.
Bumi Panonpoé Tilelep. © PassionConnect

Tapi éta henteu nyebatkeun yén kajahatan biadab henteu kajantenan ti jaman ka jaman. Di Jepang, aya sababaraha kajahatan anu ngareuwaskeun masarakat Jepang sareng dunya nepi ka inti. Salah sahiji conto sapertos kasus Nevada-Tan.

Carita anu pikasieuneun ngeunaan Nevada-Tan

Nevada-Tan mangrupikeun nami anu biasa dianggo pikeun ngajelaskeun murid sakola Jepang umur 11 taun anu namina Natsumi Tsuji anu dituduh rajapati rajapati Satomi Mitarai. Pembunuhan éta lumangsung dina tanggal 1 Juni 2004 di sakola dasar di Sasebo, Jepang sareng ngalibatkeun nyabak tikoro sareng panangan Mitarai ku mesin pemotong kotak.

nevada-tan
Natsumi Tsuji aka Nevada-tan. © ️ Terang Meme Anjeun

Natsumi Tsuji lahir tanggal 21 Nopémber 1992, sareng dina yuswa 11 taun anjeunna parantos ningalikeun di Sekolah Dasar Okubo Sasebo, di Nagasaki Prefecture berkat peunteun luhurna sareng IQ na tina 140.

Dua sobat anu teu tiasa dipisahkeun janten silih pait

Natsumi ngagaduhan sobat anu teu tiasa dipisahkeun namina Satomi Mitarai, anu yuswa 12 taun. Duanana parantos silaturahmi salami sababaraha taun sareng sering katingali sasarengan, tapi nasibna hoyong silaturahimna janten hate, kusabab aya perdebatan ngeunaan popularitas.

Dina waktos persahabatan dua mojang éta atos réngsé, Natsumi parantos kalibet dina pilem Jepang anu telenges. Karya anu dipikaresepna nyaéta "Battle Royale", pilem anu dianggap berbudaya, anu nyaritakeun kaayaan kekerasan nonoman anu teu mampuh. Dina alur carita panjang pamaréntah Jepang dipaksa turunkeun sakumpulan murid di hiji pulau, para nonoman kedah silih paéhan.

Henteu dipikaterang pasti kumaha carita fiksi anu mangaruhan Natsumi, tapi mojang éta beuki ngajauhan dirina tina pangajianna sareng mundur tina pangajianna. Nyiptakeun halaman wéb anu sacara éksklusif didaptarkeun pikeun dunya teror, kekerasan ekstrim, hentai telenges sareng gore anu ngagaduhan hak mutilasi, getih sareng éschatologi. Émut yén anjeunna yuswa 11 taun.

Pembunuhan Satomi Mitarai

nevada-tan
Satomi Mitarai. © ️ BBC

Tanggal 1 Juni 2004, Natsumi Tsuji ngajak babaturan sakelasna Satomi Mitarai ka kelas kosong. Anjeunna nutupan mata sareng alesan yén anjeunna hoyong maénkeun kaulinan sareng anjeunna. Kalayan sobat dalitna anu lolong, sareng tanpa aya kecap sanés, Natsumi motong tikoro Satomi ku cutter kotak na dina getih tiis.

Henteu sugema, mojang umur 11 taun masih nyababkeun sababaraha luka dina panangan korban. Saatos éta, ku baju sareng leungeun getih, anjeunna balik deui ka kelas siga anu henteu aya kajadian. Guruna, ningali anjeunna katutup getih sareng cutter kotak dina pananganna, naékkeun alarm. Moal lami deui kebenaran anu pikasieuneun bakal ngungkabkeun dirina, sahingga sadayana bingung.

nevada-tan
Saatos ngabunuh Satomi, Natsumi balik deui ka kelas na nganggo baju na warna getih sareng nganggo alat pemotong kotak (senjata pembunuhan na) dina saku na. © ️ Lurkomorye.net

Paramedis ditelepon, tapi nalika dugi ka tempat kajadian, aranjeunna mendakan mayit Satomi parantos maot. Samentawis éta, pulisi parantos gaduh pembunuh ngora éta, anu ngan saukur nyarios: "Kuring ngalakukeun salah, leres? Abdi nyungkeun hapunten."

Pangakuan: Natsumi nganteurkeun alesan na di sebalik pembunuhan sobat dalitna anu sakali

Natsumi antukna dibawa ka kantor pulisi, dimana anjeunna wengi. Dina pernyataan munggaran, anjeunna nyumputkeun alesan kunaon anjeunna nyerang Satomi, tapi saatos sababaraha waktos anjeunna akhirna ngungkabkeun yén anjeunna ngabunuh Satomi Mitarai kusabab koméntar anu dilakukeun ku korban dina internét ngeunaan beurat anjeunna.

Budak awéwé A

Anu ngabunuh alit diusahakeun tanggal 15 Séptémber 2004 sareng dihukum 9 taun di réformasi Tochigi. Pamaréntah Jepang bijaksana pisan ngeunaan rahasia kajahatan anu dilakukeun ku budak di bawah umur, sareng ngalarang média média pikeun nyebarkeun nami budak awéwé éta dina waktos éta. Warta anu disebatna "Girl A." Nanging, wartawan Fuji TV, naha dihaja atanapi teu ati-ati, ngungkabkeun nami aslina: Natsumi.

Nevada-Tan

Dina poto di handap ieu, anjeun tiasa ningali Natsumi (tukang ngabunuh) di kénca sareng Satomi (korban) di beulah katuhu, duanana dicirikeun ku panah beureum. Dina poto ieu, mojang éta nganggo kaos biru anu kecap "NEVADA" (ti paguron luhur anu sami namina Reno) tiasa dikenal nganggo huruf bodas. Éta tempat nickname Nevada-Tan asalna, anu dina basa Jepang hartosna hartosna sapertos "sakedik Nevada", nyebatkeun prasasti dina papakéanna. Di tempat séjén, aranjeunna ogé kenal anjeunna salaku Nevada-Chan. (CATETAN: poto ieu dicandak sababaraha jam sateuacan pembunuhan, sareng mangrupikeun poto Satomi anu hirup ayeuna).

nevada-tan
Natsumi (gadis di kénca) poé éta maké calana panjang jeung sweatshirt a. Sababaraha jam sateuacan kajahatan, poto grup dicandak dimana Natsumi (Assassin) tiasa katingali aya di kénca. Sarta di sisi katuhu photograph Satomi (korban) nyieun hiji V pikeun meunangna jeung ramo nya. © ️ Wikimedia Commons

Assassin umur 11 taun tungtungna janten mitos. Seueur jalma sumping pikeun nyembah pembunuh sakedik dina baju haneut nevada dina internét.

Meme Nevada-Tan

Tokoh Nevada leutik (dina memes) mimiti populér di forum Jepang sapertos 2chan. Teras, forum anonim anu sanésna bakal ngamimitian nyarioskeun perkawis éta, sahingga nyiptakeun fenomena anu hébat ngalibetkeun sababaraha kelompok dina internét.

Meme Nevada-Tan
Meme Nevada-tan. © ️ Terang-kenangan anjeun

Meme Nevada-Tan antukna bakal medar di sakumna dunya. Mojangna parantos diangkat janten status selebritis virtual, janten ikon anu matak pikasieuneun pikeun nonoman anu sami gering di internet.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Artikel saméméhna
Carita anu leres dina tukangeun pedang legendaris abad ka-12 ieu di Batu San Galgano 2

Carita leres di balik pedang legendaris abad ka-12 ieu di Batu San Galgano

Pasal salajengna
Naha makam ratu Mesir umur 4,600 taun ieu janten buktina yén parobihan iklim réngsé dina kakuasaan para firaun? 3

Naha makam ratu Mesir umur 4,600 taun ieu janten buktina yén parobihan iklim réngsé dina kakuasaan para firaun?