Naha María Orsic leres-leres kéngingkeun téknologi luar bumi pikeun urang Jérman?

Vril

Maria Orsitsch, ogé katelah Maria Orsic, éta média kawentar anu saterusna jadi pamingpin Vril Society. Manehna lahir 31. Oktober 1895 di Zagreb. Bapana urang Kroasia sareng indungna urang Jerman ti Wina.

María Orsic
María Orsic langkung geulis tibatan béntang Hollywood dina waktos éta. © Twitter / TheRealShillbo

Maria Orsitsch munggaran disebatkeun sareng digambar dina 1967 ku Bergier sareng Pauwels dina bukuna: "Aufbruch ins dritte Jahrtausend: von der Zukunft der phantastischen Vernunft." Maria geuwat nuturkeun gerakan nasional Jérman anu aktip saatos WWI, gerakan anu tujuanana nyaéta aksés wilayah sareng pulitik ka Jérman. Dina 1919 anjeunna ngalih ka Munich sareng kabogoh sareng tunangan na. Henteu dipikaterang naha aranjeunna nikah atanapi henteu, kumargi duanana ngaleungit taun 1945.

Di Munich, Maria kontak sareng Thule Society ti mimiti sareng henteu lami nyiptakeun lingkaran batinna nyalira sareng Traute A, medium Munich anu sanés, sareng réréncangan anu sanés. Grup ieu disauran "Alldeutsche Gesellschaft für Metaphysik", nami resmi Vril Society.

Sadayana éta awéwé ngora, sanaos rada aneh sabab éta lawan anu kuat tina busana anyar pikeun rambut pondok diantara awéwé. Duanana Maria sareng Traute ngagaduhan rambut anu panjang pisan, hiji pirang sareng anu sanésna coklat. Aranjeunna ngagem pigtails panjang pisan, cukuran langka pisan dina awal abad ka-20.

Saperti nu diharapkeun, ieu geura-giru jadi ciri sakabéh awéwé anu diwangun ku nu disebut Vril Society, nu cenah geus eksis nepi ka 1945. Tur éta henteu ku whim sheer, saprak maranéhna pageuh yakin yén manes lila maranéhanana acted mun kosmik. mode anteneu pikeun nampa komunikasi di luar dunya urang.

The Vril Ladies
The Vril Ladies

Di sisi anu sanésna, di tempat umum, aranjeunna henteu pernah ningalikeun rambutna dina buntut kuda tapi langkung resep ngagemna kanggo narik perhatian. Salaku idéntifikasi, anggota Vril Society, ogé nelepon "Vrilerinnen" nyandak disk anu ngagambarkeun dua medium anu paling penting dina grup: Maria Orsic sareng Sigrun.

Dina Désémber 1919, sakelompok leutik jalma ti Thule, Vril jeung DHvSS (akronim pikeun Lalaki Batu Hideung), kaasup Maria jeung Sigrun, nyéwa kabin leutik deukeut Berchtesgaden (Jerman).

Maria, teras, negeskeun yén anjeunna nampi séri transmisi mediumistik dina jinis tulisan anu anjeunna sebut. "Templar-Jermanik", dina basa anu anjeunna ngaku anjeunna henteu terang, tapi éta ngandung inpormasi anu sifatna téknis pikeun pangwangunan mesin ngalayang. Anggap dokumén milik Vril Society nyebatkeun yén nyatakeun pesen telepathic asalna ti Aldebaran, 68 taun cahaya, dina rasi Taurus.

Vril awéwé
Masyarakat dituduh ngajar latihan konsentrasi anu dirancang pikeun ngahudangkeun énergi Vril, pangkuatna di awéwé nganggo rambut panjang anu ngahémat énergi magnét tina bumi kana otak. Aranjeunna yakin yén rambut panjangna janten antennae kosmik pikeun nampi komunikasi alien ti luar

Sedengkeun pikeun dokumén, disebutkeun yen Maria boga dua tumpukan kertas hasil tina trances telepathic ieu: hiji kalawan tulisan leungeun kanyahoan sarta séjén sampurna kabaca. Sedengkeun pikeun anu terakhir, Maria nyangka yén éta tiasa ditulis dina bentuk kuno anu tiasa janten basa Wétan Deukeut.

Kalayan bantuan grup deukeut Thule Society dipikawanoh salaku "Pan-Babilonia", diwangun ku Hugo Winckler, Peter Jensen sareng Friedrich Delitzsch diantarana, aranjeunna tiasa mendakan yén basa ieu moal aya sanés mangrupikeun Sumerian kuno, basa anu ngadegkeun Babul kuno. Sigrun ngabantosan narjamahkeun pesen sareng dina prosés ngartikeun gambar-gambar aneh artefak ngapung bunderan anu muncul dina tumpukan kertas anu sanés.

Konsép seueur hal-hal anu dilebetkeun kana "Élmu alternatif" laci, asak dina taun ieu sareng di anu bakal datang langsung saatosna. Kanyataanna nyaéta, kusabab kasusah pembiayaan, proyék pikeun pangwangunan aparat ngapung saur éta parantos tilu taun ngamimitian. Sakuduna, ku 1922, bagian anu béda tina prototipe parantos didamel sacara mandiri di sababaraha pabrik anu dibiayaan ku Thule Society sareng Vril Society.

Rencana Vril VII
Vril VII rencana © Flickr

Dina akhir Nopémber 1924, Maria ngadatangan Rudolf Hess di apartemen Munich na sareng Rudolf von Sebottendorf, pendiri Thule Society. Sebottendorf hoyong ngahubungi Dietrich Eckart, anu parantos pupus taun kamari. Eckart parantos narjamahkeun lakon Ibsen kana basa Jérman sareng nyebarkeun majalahna "Auf Gut Deutsch"; anjeunna ogé anggota Thule Society. Dina raraga ngahubungi Eckart, Sebottendorf, Maria, Rudolf Hess, sareng anggota Thule anu sanésna ngarangkul leungeun kana méja anu ditutupan lawon hideung.

Hess mimiti ngaraos teu nyaman kusabab ningali kumaha Maria nuju kasurupan sareng orbit panonna ngalih ka tukang, ngan ukur ngungkab bodasna ieu sareng kedah tega ningali dirina ngonsumsi spasme anu linggih dina korsi kalayan grimace anu teu pikaresepeun dina sungutna. Sabalikna, Sebottendorf wareg ningali kumaha sora Eckart mimiti muncul tina biwir médium. Tapi aya kajadian anu teu disangka-sangka. Eckart ngumumkeun yén anjeunna dipaksa ku batur atanapi anu nyéépkeun rohangan anu sanés pikeun némbongan ngaliwatan médium ku pesen anu penting.

Sora Eckart ngaleungit nimbulkeun sora anu ngaganggu tur pikaresepeun anu nyatakeun dirina salaku "Sumi, pangeusi dunya anu jauh anu ngurilingan bintang Aldebaran dina rasi anu anjeun sebut Taurus, Banténg." Teu aya anu teu tiasa ningal para sahabat anu sanés ku panon anu lega kusabab héran tina naon anu kajantenan. Sakuduna, numutkeun sora anu anéh, Sumi mangrupikeun ras humanoid anu bakal ngajajah bumi 500 juta taun ka pengker. Ruruntuhan Larsa, Shurrupak sareng Nippur di Irak bakal diwangun ku aranjeunna.

Jalma anu salamet tina banjir hébat Ut-napishtim bakal janten karuhun bangsa Aryan. Sebottendorf, teu percanten kana inpormasi sapertos kitu, nungtut bukti. Nalika Maria masih kasurupan, anjeunna nyerat sababaraha garis anu tiasa ditingali sababaraha karakter Sumerian.

Dina Désémber 1943, Maria sareng Sigrun ngiringan rapat anu diayakeun ku Vril Society di basisir laut di Kolberg. Sakuduna, tujuan utama rapat ieu nyaéta debat "Proyék Aldebaran". Medium tina Vril Society bakal nampi inpormasi telepati ngeunaan planét anu tiasa dierep di sakitar Aldebaran sareng ngarencanakeun perjalanan di dinya.

Tétéla, proyék ieu dibahas deui dina 22 Januari 1944, dina rapat antara Hitler, Himmler, Dr W. Schumann (élmuwan sareng profésor di Universitas Téknis Munich) sareng Kunkel ti Vril Society. Ieu mutuskeun yén prototipe Vril 7 "Jäger" (hunter dina basa Jérman) bakal dikirim ngalangkungan saluran diménsi anu disangka di luar kecepatan cahaya arah Aldebaran.

Numutkeun ka panulis N. Ratthofer, tés anu munggaran deui dina saluran diménsi ieu lumangsung dina akhir taun 1944. Tés ampir réngsé dina aib sabab, saatos hiber, anu Vril 7 katingalina siga anu ngalayang ratusan taun. , sareng sanés ngan ukur kusabab penampilanna tapi ogé kusabab éta ogé ngagaduhan ruksakna seueur komponénna.

Maria Orsic kaleungitan anjeunna taun 1945. Tanggal 11 Maret 1945, dokumén internal anu disangka Vril Society dikirim ka sadaya anggotana; surat anu ditulis ku Maria Orsic.

Surat na ditungtungan ku nyarios: "Niemand bleibt hier" (teu aya didieu). Ieu mangrupikeun komunikasi terakhir anu dikirim ku Vril Society sareng ti saprak harita teu aya anu nguping ti Maria Orsic atanapi salah sahiji anggotana anu sanés. Seueur anu teras percanten yén aranjeunna ngungsi ka Aldebaran.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Artikel saméméhna
Tablet Tărtăria

Tablet kuno misterius anu bakal nyerat sajarah manusa

Pasal salajengna
Topéng emas

Topéng emas umur 3,000 taun anu kapendak di Cina masihan terang ngeunaan peradaban misterius