Oray buta Kongo

Oray Kongo buta 1

Dina 1959, Remy Van Lierde dilayanan salaku Kolonél di Angkatan Udara Bélgia di pangkalan udara Kamina di Kongo jajahan Belgia. Di Daérah Katanga Républik Démokratik Kongo, balik ti misi nganggo helikopter, anjeunna ngalaporkeun parantos ningali oray ageung pisan nalika anjeunna ngalayang ngalangkungan leuweung.

Misteri oray Kongo raksasa

Oray Kongo buta 2
Gambar di luhur dicandak dina 1959 ku pilot helikopter Bélgia, Kol. Remy Van Lierde, nalika nuju ronda di congo. Oray anu anjeunna tingali ukuranna sakitar 50 méter panjangna, coklat poék / héjo sareng beuteung bodas. Éta ngagaduhan rahang ngawangun segitiga sareng sirah ukuranana 3 méter ku 2 suku ukuranana. Poto éta engké dianalisis sareng diverifikasi janten asli.

Kolonel Van Lierde ngadadarkeun oray éta panjangna deukeut 50 suku, kalayan rubak 2 suku ku sirah segitiga panjang 3 suku, anu (upami estimasina akurat) bakal ngajantenkeun mahluk éta tempat diantara oray panggedéna anu kantos aya. Kolonel Lierde ngadadarkeun oray éta ngabogaan sisik luhur héjo poék jeung coklat sarta underside warna bodas-ish.

Saatos ningali reptil, anjeunna nyarios ka pilot pikeun ngabalikan sareng ngalangkungan anu sanés. Di mana, oray ngagedekeun nepi ka hareup sapuluh suku sirah awakna saolah-olah neunggeul, masihan anjeunna kasempetan pikeun niténan beuteung bodas na. Sanajan kitu, sanggeus ngalayang jadi low yén Van Lierde thaught éta dina jarak keuna tina helikopter na. Anjeunna maréntahkeun pilot pikeun neraskeun deui perjalananna, ku sabab éta makhluk henteu pernah didokumentasikeun leres, sanaos sababaraha laporan nunjukkeun yén fotografer dina kapal tiasa nyandak poto ieu.

Naon sabenerna bisa jadi?

Oray Kongo Raksasa
Oray Kongo Raksasa

Mahluk anéh dipercaya boh ukuranana ageung Python batu Afrika, spésiés oray sagemblengna anyar, atawa meureun turunan oray Eocene raksasa. Gigantofis.

Ngeunaan Remy Van Lierde

Van Lierde lahir tanggal 14 Agustus 1915, di Overboelare, Bélgia. Anjeunna ngamimitian karirna di Angkatan Udara Bélgia dina 16 Séptémber 1935, salaku pilot bajoang anu ngajabat nalika Perang Dunya II di Angkatan Udara Bélgia sareng Inggris, némbak genep pesawat musuh sareng 44 bom ngalayang V-1, sareng ngahontal pangkat RAF Pamimpin Skuadron.

Oray Kongo buta 3
Kolonél Remy Van Lierde

Van Lierde dijantenkeun Wakil Pimpinan Staff di Ministre Pertahanan di 1954. Dina 1958 anjeunna janten salah sahiji urang Bélgia anu mimiti ngarusak panghalang sora bari tés ngalayang a Pamburu Hawker at Aerodrome Dunsfold di Inggris. Anjeunna balik deui ka Angkatan Udara Bélgia saatos perang sareng teras nahan sababaraha komando penting sateuacan pensiun di 1968. Anjeunna pupus dina 8 Juni 1990.

Artikel saméméhna
Mare Man

Marree Man misterius Australia: Geoglyph panggedena di dunya bisa ditempo ti luar angkasa

Pasal salajengna
Catacombs: Kakaisaran mayit handapeun jalan-jalan Paris 4

Catacombs: Kakaisaran mayit handapeun jalan-jalan Paris