Nanostructures kuna misterius kapanggih di Pagunungan Ural bisa nulis balik sajarah!

Objék-objék mikroskopis misterius ieu anu kapanggih di deukeut tepi Walungan Kozhim, Narada, sareng Balbanyu tiasa ngarobih persépsi urang ngeunaan sajarah.
Nanostructures kuna misterius kapanggih di Pagunungan Ural bisa nulis balik sajarah! 1

Taun 1991, nalika tim arkeolog ngayakeun panalungtikan géologis ngeunaan ékstraksi emas di pagunungan Ural di Rusia, aranjeunna reuwas pisan mendakan seueur objék mikroskopis anu anéh sareng misterius caket tepi Walungan Kozhim, Narada, sareng Balbanyu - "nano. -struktur" ti saluareun waktos.

Struktur nano kuno kapanggih di Pagunungan Ural

Nanostruktur Kuno Dipendakan Di Pagunungan Ural:
Gambar tungsten nanospiral anu digedéan pisan di Rusia © CosmoTV

Struktur leutik dipercaya mangrupikeun produk tina peradaban kuno pisan anu disangka sanggup ngembangkeun nanotéhnologi sakitar 300,000 taun ka pengker.

Potongan-potongan nano anu anéh nyaéta gulungan logam, spiral sareng poros diantara daptar komponén anu teu dikenal anu digali nalika misi géologis di Pagunungan Ural. Potongan-potongan éta dipasang dina batu umur 100,000 taun.

Umur struktur nanostruktur misterius ieu nempatkeun aranjeunna dina daptar "Artefak teu aya dina tempatna (OOPArt)" nunjukkeun kanyataan yén panaliti ngira-ngira yuswa 300,000 taun.

Artefak kaluar tempat

An OOPArt mangrupikeun objék anu unik sareng kirang dipikaharti anu dipendakan dina catetan sajarah, arkéologis, atanapi paleontologis anu asup kana katégori "anomali". Disebutkeun, objék ieu parantos kapendak iraha sareng dimana aranjeunna henteu kedah ayana sahingga nangtang pamahaman konvensional ngeunaan sajarah.

Sanaos panaliti mainstream teras narik kasimpulan anu saderhana sareng rasional pikeun artefak aneh ieu, seueur anu percaya OOPArts bahkan tiasa ngungkabkeun yén kamanusaan ngagaduhan tingkat peradaban anu béda atanapi canggih ti anu dijelaskeun sareng dipikaharti ku pajabat sareng akademi. Sababaraha malah mikir yén mahluk calakan luar angkasa mangrupikeun alesan balik ayana OOPArts.

Dugi ka ayeuna, panaliti parantos mendakan puluhan sapertos kitu OOPArts kaasup mékanisme Antikythera, Maine Penny, Kafan Turin, Batre Baghdad, Saqqara Bird, Ica Stone, Stone Spheres of Costa Rica, London Hammer, Nazca Lines sareng seueur deui.

Studi ngeunaan struktur nano kuno Pagunungan Ural

Bahan-bahan nano sareng struktur makro anu aya di gunung Ural mangrupikeun gulungan logam, spiral sareng poros.
Potongan nano sareng struktur makro anu aya di pagunungan Ural nyaéta gulungan logam, spiral sareng aci. © Asal Kuna

Akademi Élmu Rusia di Syktyvkar parantos ngalaksanakeun sababaraha tés ngeunaan objék-objék nano anu misterius ieu sareng hasilna lumayan pikaresepeun sabab aranjeunna mendakan potongan panggedena didamel tina tambaga murni. Sedengkeun anu langkung alit tina tungsten sareng molibdenum, logam anu parantos dianggo dina pesawat ruang angkasa sareng rudal kusabab kamampuan tahan suhu anu luhur. Panjang anu pang leutikna ngan ukur 1 / 10,000th inci.

Teras, bahan aneh ieu dikintunkeun kana panilitian anu luas di fasilitas di Helsinki, St. Petersburg, sareng Moskow pikeun milarian terang ngeunaan asal usul sareng komposisi na. Ayeuna, jelas pikeun para élmuwan yén logam henteu asalna di alam nyalira, hartosna éta komponén anu ngagaduhan asal téknologi ponggawa, dina kecap sanésna, éta diproduksi !!

Naha struktur nano ieu tiasa janten bagian tina rokét?

Mimitina, aya spekulasi yén makro sareng struktur ukuran nano mangrupikeun bagian anu murag tina rokét tina situs peluncuran di Plesetsk. Tapi laporan di 1996 mutuskeun kamungkinan kaluar, nyatakeun struktur ieu dipendakan dina kajeroan teuing.

Misteri Pagunungan Ural

Nanostructures kuna misterius kapanggih di Pagunungan Ural bisa nulis balik sajarah! 2
Pagunungan Ural di Rusia, dimana struktur nano kuno kapanggih. © Wikimedia Commons

Saprak jaman perang dunya, pagunungan Ural sering datang sareng sababaraha kajadian misterius, anu paling terkenal nyaéta Kajadian Lulus Dyatlov dimana sakumpulan pendaki Rusia terlatih sadayana parantos maot dina kaayaan anu misterius.

Saprak harita, aya seueur teuing téori konspirasi dina musabab maotna tapi kajadian éta tetep tetep misteri. Daérah ieu ngagaduhan hinaan pikeun dukun, Yeti sareng seueur katingalina UFO.

Ayeuna para ahli teori astronot kuno yakin yén tempat Pegunungan Ural, ti mana struktur nano-anéh anu aneh, mangrupikeun bukti ayana alien mangratus rébu taun ka pengker.

Misteri struktur nano kuno kapanggih di Pagunungan Ural

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Artikel saméméhna
Swiss Ring Watch Dipendakan di Makam Shanxi, Cina

Kumaha jam tangan Swiss tingalian dina makam Dinasti Ming anu disegel umur 400 taun?

Pasal salajengna
Heracleion - Kota di jero cai anu leungit di Mesir 3

Heracleion - Kota Mesir di jero cai anu leungit