Ngaleungitkeun Brandon Swanson: Kumaha yuswa 19 taun leungit nalika gelap wengi?

Brandon Swanson

Anggap anjeun parantos réngsé sataun kuliah deui. Pikeun usum panas sanés anjeun bébas tina sakola sareng saléngkah caket kana dunya nyata salamina. Anjeun pendak sareng sasama murid pikeun ngarayakeun sareng akhirna anjeun angkat ka bumi. Kacuali anjeun moal balik ka bumi.

Ieu anu kajantenan dina Méi 2008 nalika Brandon Swanson umur 19 taun badé angkat ka bumi saatos ngarayakeun sareng rerencangan saatos semester semi.

Ngaleungitkeun Brandon Swanson

Brandon Swanson
Gambar Brandon Swanson disebarkeun sacara lega saatos leungitna © MRU

Tanggal 14 Méi 2008, Brandon Swanson angkat ka bumi di tengah wengi teu lami saatos perayaan parantos réngsé. Kira-kira jam 2 subuh nalika anjeunna nyauran kolotna dina telepon sélulérna, ngawartosan yén anjeunna ngusir Chevy Lumina na jalan sareng kana solokan caket kota Lynd, Minnesota. Untungna anjeunna henteu menyakiti sareng nyungkeun kolotna pikeun ngukut anjeunna.

Annette sareng Brian Swanson kaluar wengi kanggo mendakan putra aranjeunna, neraskeun nyarios ka anjeunna dina telepon pikeun nempatan lokasi anu pasti na. Aranjeunna nyéépkeun lampu hareupna pikeun sinyal Brandon nalika aranjeunna dugi ka lokasi anu dijelaskeunana, tapi Brandon henteu merhatoskeun lampu na némbalan ku nyebrotkeun nyalira saatos balik kana mobilna, anu kolotna ogé henteu katingali.

Janten jelas yén dua pihak henteu aya di lokasi anu sami, sareng kitu Brandon nyarios ninggali kendaraanna sareng ngawartoskeun ka sepuhna yén anjeunna badé angkat-angkatan, anu disangka lampu kota Lynd. Anjeunna ngawartoskeun bapakna pikeun pendak sareng anjeunna di tempat parkir hiji bar lokal sareng ngantosan anjeunna di dinya, masih ngantri sareng putrana.

Brandon Swanson
Poster anu leungit tina Brandon Swanson © FBI

Kira-kira jam 2:30 isuk, kira-kira 47 menit nelepon, megatkeun paguneman kasual, Brandon ujug-ujug ngagorowok "Ah waduk!". Nganggap yén Brandon pasti muragkeun teleponna, kolotna mimiti ngagorowok namina supados anjeunna mendakan telepon, tapi sambunganna leungit. Aranjeunna nyobian nelepon deui, ngarepkeun yén Brandon bakal ningali lampu tina hénpon dina poék pikeun milarian éta, tapi anjeunna henteu kantos némbalan. Brandon teu acan ningali atanapi nguping ti saprak na.

Milarian Brandon Swanson

Isukna, pulisi dibéjaan, sareng telat milarian Brandon Swanson dimimitian, dibantuan ku helikopter, sukarelawan, sareng anjing. Kantor sheriff 'kéngingkeun rékor telepon sélulér Brandon sareng ngungkabkeun yén anjeunna parantos nelepon ti caket Taunton, 25 mil ti Lynde. Milarian daérah anu aranjeunna lokasina mobil Brandon dina solokan jalan karikil sapanjang jalur Lincoln County. Anéhna, di daérah anu teu katingali lampu nanaon. Di daérah sakitar mobil, teu aya jalur anu nyarioskeun arah mana Brandon mimiti leumpang.

Brandon Swanson
Sabudeureun Taunton, Minnesota, némbongkeun kota-kota penting pikeun milarian Brandon Swanson dina Méi 2008 sarta salajengna © Wikimedia Commons

Hiji tim penderita getih mendakan jalan satapak 3-mil anu nuturkeun jalan-jalan ka kebon anu ditingalkeun, teras di sapanjang Walungan Kedokteran Konéng dugi ka jalan anu katingalina siga jalan satapak asup kana aliran, nyababkeun seueur anu percaya yén anjeunna kesandung ka dinya sareng ngalelepkeun . Bapana ngémutan Brandon nyebatkeun pager anu ngalirkeun sareng ngupingkeun cai di caketna, janten parahu dikerahkan dina milarian awakna dina tiori yén anjeunna tilelep.

Brandon Swanson
Milarian poto ti sabtu minggu 8 Juni 2008 © blog "Milarian Brandon Swanson"

Anjing-anjing ogé nyandak bau na di sisi sanés walungan sapanjang jalur kerikil anu ngarah ka kebon anu ditingalkeun, sanaos éta gancang leungitna. Salaku tambahan, awakna, baju, atanapi katuanganana teu aya di walungan. Ogé, Brandon sacara manual kedah ngagantung telepon sareng telepon Brandon masih tiasa nampi telepon, hartosna éta dina kaayaan damel sareng kamungkinan moal teuleum dina jero cai.

Brandon Swanson
Panaliti damel daérah di kuloneun Taunton sapanjang Jalan Raya 68 sareng ka kalér, 21-22 Juni 2008. © Blog "Milarian Brandon Swanson"

Kusabab anjeunna sigana henteu tilelep, naon anu lumangsung harita? Darrin E. Delzer, saurang patugas pemadam kebakaran sukarelawan anu janten aub dina panyilidikan, gaduh katerangan anu masuk akal. Anjeunna mendakan rinci yén média henteu kantos ngalaporkeun saatos ngaulas Laporan Kegiatan curiga (SAR). Mimiti sareng paling penting, Brandon sacara légal buta dina salah sahiji panonna sareng meryogikeun panggunaan kacamata. Kacamata na, ditingalkeun dina mobilna.

Ayeuna, moal anjeun nyandak kacamata anjeun sareng anjeun upami anjeun buta sareng hiji panon, leumpang dina wengi maot ngalangkungan daérah anu teu dikenal? Éta moal aya rasa logis kacuali anjeunna mabok tina pésta éta. Malah jalma asing, duanana babaturanana anu terakhir ningali anjeunna di pésta sareng kolotna ngalaporkeun anjeunna katingali lumrah sareng henteu mabok.

Inpormasi sanés anu kalebet dina laporan SAR nyaéta sateuacan sateuacan nelepon réngsé, Brandon ngalaporkeun ka bapakna yén anjeunna nyebrang sawah sareng pager sareng ngagorowok "Sanés pager sanés" sateuacan nyarios teh "Ah waduk." Dina waktos anu sakedik ieu, Bapana nguping anjeunna naék pager teras naon anu disada anjeunna murag kana batu.

Brandon Swanson
Brandon Swanson sareng adina Jamine © kulawarga Swanson

Salami mangtaun-taun, seueur milarian éksténsif pikeun Brandon Swanson anu dilakukeun, tapi henteu ogé anjeunna atanapi telepon sélulérna kantos kapendak. Saur anjeun naon anu kajantenan anjeunna? Naha anjeunna ragrag di walungan sareng ngalelepkeun? Atanapi anjeunna ngahaja ngaleungit? Atanapi anjeunna diculik dina poék ??

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Artikel saméméhna
Dongéng dua permata anu paling hina 1

Dongéng dua permata anu paling hina

Pasal salajengna
Nikola tesla jeung piramida

Naha Nikola Tesla obsessed jeung piramida Mesir