The Rain Man - misteri anu teu kaungkab Don Decker

The Rain Man - misteri anu teu kaungkab Don Decker 1

Sejarah nyarios, manusa sok kataji dina ngadalikeun lingkungan sareng fenomena alam ku pikiranana. Sababaraha anu parantos nyobian ngendalikeun seuneu, sedengkeun aya anu nyobian cuaca tapi dugi ka ayeuna, teu aya anu kantos tiasa ngalakukeun éta. Nanging, kajadian anu luar biasa dipuseurkeun kana tahanan taun 80an, kahirupan Don Decker nyatakeun hal anu aneh sapertos kajadian dina kahirupan nyata.

Don Decker, anu cenah parantos kéngingkeun kendali kana cuaca-sakitar pikeun hujan nalika anjeunna hoyong atanapi dimana waé anjeunna hoyong. Kamampuh anéh ngajantenkeun anjeunna kasohor di panjuru dunya kalayan nami "Si Hujan".

don-decker-unsolved-misteri
Don Decker, The Rain Man

Éta sadayana dimimitian tanggal 24 Pébruari 1983 di Stroudsburg, Pennsylvania, di Amérika Serikat, nalika akina Decker, James Kishaugh pupus. Sedengkeun anu sanés duka, Don Decker ngaraos raos katengtreman pikeun anu munggaran. Anu batur henteu terang, nyaéta James Kishaugh parantos nyiksa sacara fisik ti saprak budak leutik.

Sanaos aya di panjara, Decker ngagaduhan bulu bulu pikeun ngiringan pamakaman akina anu maot salami 7 dinten. Tapi rasa perdamaian Decker henteu kedah cicing lami.

Saatos pamakaman, Bob sareng Jeannie Keiffer anu babaturan kulawarga Don Decker ngondang anjeunna di imahna pikeun cicing di peuting. Nalika tuang tuangeun aranjeunna Decker teras-terasan nginget-nginget kenangan anu parantos dibawa deui nalika pamakaman. Anjeunna ngaleos tina méja angkat ka kamar mandi, janten anjeunna tiasa ngumpulkeun dirina sareng tenang.

Numutkeun ka anjeunna, kusabab nyalira anjeunna laun janten émosional sareng parasaan na mimiti ngabungkus entitasna. Nalika ieu kajantenan, suhu kamar drastis turun, sareng decker niténan gambar mistik hiji sepuh sapertos akina tapi nganggo makuta. Saatos ieu anjeunna ngaraos nyeri pisan dina pananganna, sareng ningali ka handap anjeunna ningali tilu tanda gores getih. Ningali deui sosok éta ical. Bingung, anjeunna angkat deui ka handap sareng ngempelkeun réréncanganna deui di méja tuang. Dina titik ieu, salami tuang, Decker ngalangkungan pangalaman anu ampir sepi, dimana anjeunna teu tiasa ngalakukeun nanaon kecuali neuteup.

Saatos sababaraha waktos, sababaraha kajadian anu langkung anéh mimiti kajantenan - cai lalaunan ngeclak tina témbok sareng lalangit, sareng halimun cahaya bakal kabentuk dina taneuh.

Aranjeunna nyauran tuan tanah gedong kanggo ningali masalah cai sareng teu lami tuan tanah sumping sareng istrina sareng aranjeunna mariksa ka sadayana imah tapi henteu mendakan sabab anu wajar pikeun kabocoran cai, kusabab sadaya pipa pipa anu leres-leres ayana di sisi sanésna tina gedong. Teras aranjeunna nyauran pulisi pikeun nalungtik naon anu saleresna lumangsung. Éta patroli Richard Wolbert anu pangpayunna sumping ka tempat kajadian. Ngan ukur sababaraha menit kanggo patroli Wolbert janten baseuh ku cai saatos lebet ka bumi. Teras, Wolbert ngajelaskeun naon anu anjeunna tingali dina wengi anjeunna lebet ka imah Keiffer.

Numutkeun ka Wolbert, aranjeunna nangtung pas di jero panto payun sareng patepung titisan cai ieu ngumbara sacara horisontal. Éta ngalangkung di antara aranjeunna sareng nembé ngumbara kaluar ka kamar salajengna.

Patugas John Baujan anu sumping ngiringan dina panilitian sareng Wolbert ogé nyaksian anu anéh fenomena teh di imah. Anjeunna nyatakeun yén nalika anjeunna lebet ka Keiffer House, anjeunna sacara harfiah tiis kana tulang tonggong, ngadamel rambut naék kana beuheungna, sareng anjeunna teras-terasan teu heran.

Kusabab Patugas Baujan henteu tiasa ngartos naon-naon anu kajantenan di dinya, anjeunna mamatahan ka Keiffers supados nyandak Decker kaluar ti bumi sareng linggih di pizzeria caket dieu. Pas aranjeunna angkat, bumi balik normal.

Pam Scrofano, anu ngagaduhan réstoran pizza, ningali Decker lebet ka réstoran dina kaayaan sapertos zombie. Momen saatos Keiffers sareng Decker linggih, aranjeunna merhatoskeun hal anu sami mimiti kajadian di pizzeria. Cai mimiti turun kana sirahna sareng nyebar ka lantai. Pam langsung lumpat ngadaptar na sareng nyabut salib na teras disimpen dina kulit Decker, curiga anjeunna kasurupan. Decker ngaréaksikeun sacara instan sabab kayu salib tétéla ngaduruk dagingna.

Dina titik ieu, teu mungkin deui cicing di pizzeria. Bob sareng Jeannie Keiffer mutuskeun pikeun nyandak Decker ka imahna. Pas aranjeunna ninggalkeun pizzeria, hujan lirén turun.

Di padumukan Keiffer, pas ka Keiffers sareng Decker lebet ka bumi, hujan mimiti turun deui. Tapi kali ieu panci sareng panci ogé tiasa kadéngé ngageleger di dapur. Tungtungna, tuan tanah sareng pamajikanana yakin Decker maénkeun sababaraha jinis lulucon praktis ngan ukur ngarusak harta tanahna.

Teras hal-hal janten giliran anu dramatis sareng telenges. Decker ujug-ujug ngaraos dirina ngosongkeun taneuh sareng kapaksa didorong kana tembok ku sababaraha kakuatan anu teu katingali. Henteu lami saatosna, petugas Baujan sareng Wolbert wangsul ka padumukan Keiffer sareng Kapala Kepala tapi henteu mendakan hal-hal anu teu biasa. Janten, Kapala nyimpulkeun acara éta salaku masalah pipa sareng disarankan pikeun mopohokeun éta. Sugan kusabab panasaran, aparat kapulisian teu merhatoskeun Kapala na sareng angkat deui énjingna sareng Letnan John Rundle sareng Bill Davies ningali kumaha kaayaan na.

Nalika tilu perwira sumping di bumi aranjeunna resep pisan nyatet yén hal-hal katingalina parantos netep. Teras, Bill Davies ngayakeun percobaan nyalira sareng nempatkeun palang emas dina panangan Don Decker. Davies ngelingan Decker nyatakeun yén anjeunna ngaduruk anjeunna, janten Davies nyandak salib deui. Patugas pulisi teras ningal Decker ngintip deui sareng ngalayang kana tembok pedalaman.

Numutkeun katerangan Letnan John Rundle, ujug-ujug, Decker angkat tina taneuh sareng ngalayang ka kamar sareng kakuatan anu cukup, siga beus anu nabrak anjeunna. Aya tilu tanda cakar dina sisi beuheung Decker, anu narik getih, sareng Rundle henteu gaduh jawaban kanggo naon waé. Anjeunna ngan ukur ngagambar kosong, bahkan ayeuna.

Saatos éta, tuan tanah sadar kaayaan Don Donker anu saleresna sareng hoyong ngabantosan anjeunna kanggo bebas tina masalah, maka anjeunna nyauran unggal da'i di Stroudsburg sareng ditolak ku seueurna. Nanging, saurang sumping ka bumi sareng anjeunna ngado'a sareng Decker. Teras laun, Decker siga dirina sakali deui, sareng henteu pernah hujan di bumi.

Antosan, carita na henteu maot di dieu !!

Furlough Don Decker parantos réngsé sareng waktosna badé deui ka panjara. Nalika dina sél na, Decker ngagaduhan pamikiran. Anjeunna panasaran naha anjeunna tiasa ngendalikeun hujan; saleresna, éta normal janten, saha leres anu henteu ngagaduhan kahoyong ieu ?? Pas anjeunna mimiti mikirkeun hal éta, siling sél sareng témbok luarna mimiti ngeclak cai. Decker langsung kéngingkeun waleranna, janten ayeuna anjeunna tiasa ngendalikeun hujan iraha sareng dimana waé anjeunna hoyong.

Penjaga panjara anu ngurilingan anjeunna henteu bahagia nalika ningali sadaya cai ngabanjiri sél. Anjeunna henteu percanten nalika Decker nyarios yén anjeunna badé hujan ku pipikiran. Penjaga sinis nantang Decker sareng nyatakeun yén anjeunna memang ngagaduhan kakuatan ieu pikeun ngendalikeun hujan, maka jantenkeun hujan di kantor sipir. Decker wajib.

Penjaga jalanna ka kantor sipir, dimana posisi sipir diatur samentawis ku LT. David Keenhold. Keenhold henteu terang saha Don Decker atanapi naon waé anu kajantenan di tempat tinggal Keiffer sareng pizzeria. Nalika penjaga asup ka kantor, anjeunna ningali Keenhold nuju linggih nyalira dina méja na. Penjaga langkung jauh ningali, ningali kamar dugi ka ningali Keenhold raket. Anjeunna naros ka Keenhold ningali kaos na, éta dibaseuhan ku cai!

Sipir nyatakeun yén pas ngeunaan tengah buritanana, panjangna sakitar opat inci, lega dua inci, anjeunna ngan jenuh ku cai. Anjeunna kaget sareng leres-leres sieun. Patugas ogé sieun dina waktos éta, sareng anjeunna ngan ukur henteu gaduh panjelasan kunaon atanapi kumaha kajadianana.

LT. Keenhold, tungtungna saatos ngartos naon anu kajantenan, nyauran rerencanganna hormat William Blackburn sareng ngadesek anjeunna supados ningali Don Decker. Pendeta Blackburn satuju sareng ngadeukeutan sél Don Decker. Saatos dijelaskeun dina sagala hal anu lumangsung saprak Decker teras-terasan, pastor éta nuduh anjeunna ngadamel sadayana. Tuduhan ieu henteu cocog sareng Decker. Sikepna robih sareng sél na dumadakan janten dieusi ku bau anu kuat. Sababaraha saksi ngajelaskeun bau éta tina maot, tapi dikali lima. Teras hujan nembongan sakali deui. Éta hujan halimun digambarkan ku pendeta salaku hujan Iblis.

Pendeta Blackburn tungtungna ngartos yén ieu sanés tipuan. Anjeunna mimiti ngadoa pikeun Decker sareng anjeunna linggih di sél éta sholat sareng anjeunna salami jam-jaman. Sareng tungtungna, éta kajantenan. Hujan lirén sareng Don Decker muragkeun cimata. Naon waé anu mangaruhan Decker, éta henteu pernah némbongan nyalira deui. Decker nyatakeun yén anjeunna ngarep-ngarep ieu moal kajadian deui. Cenah akina nyiksa anjeunna sakali sareng anjeunna ngagaduhan kasempetan pikeun nyiksa deui. Anu dipikahoyongna nyaéta katengtreman.

nu paranormal kajadian anu didadarkeun di luhur ditayangkeun dina acara tv anu kawéntar Mysteries teu kaungkat dina 10 Pébruari 1993, sareng ngagaduhan popularitas ti sadayana penjuru dunya.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Artikel saméméhna
Dongéng anu pikaseurieuneun di tukangeun kuburan Sarjana 2

Dongéng anu pikaseurieuneun di tukangeun kuburan Sarjana Muda

Pasal salajengna
Tengkorak Starchild anu misterius sareng asal-usul Star Children: Saha aranjeunna? 3

Tengkorak Starchild anu misterius sareng asal-usul Star Children: Saha aranjeunna?