Fénoména anéh 'Shadow People' di Australia

Fénoména anéh 'Shadow People' di Australia 1

Kusabab tilu dasawarsa terakhir, jalma-jalma di Australia sering nyaksiankeun fenomena aneh anu diakibatkeun ku kagiatan mahluk-mahluk kalangkang misterius. Aranjeunna dikenal sacara lega salaku "Jalma Bayangan."

Fénoména anéh 'Shadow People' di Australia 2

Bayangan Jalma umumna didadarkeun salaku siluét hideung anu bentukna teu katingali ku rupa, sareng kadang-kadang ogé dilaporkeun ku panon beureum anu hérang.

Ti rébuan taun ka pengker, urang parantos nguping seueur carita dumasar kana mahluk anu kalangkang sapertos di panjuru dunya, tapi kajadian di Australia rada benten sareng anekdot umum. Dina akhir taun 90an, Jalma Bayangan mimiti muncul langkung sering sareng janten topik diskusi anu populer di kalangan urang Australi anu pikasieuneun.

Sababaraha ngaku ningali éta sababaraha kali, sedengkeun sababaraha ngaku parantos ningali sakali. Sedengkeun, sababaraha nyarios yén aranjeunna moal ningali éta atanapi aranjeunna kantos percanten. Nyarios, fénoména Bayangan Jalma ampir sami sareng pandangan hantu, tapi hiji-hijina bédana nyaéta Jalma Kalangkang henteu dilaporkeun gaduh penampilan manusa atanapi nganggo baju périodik.

Salajengna, hantu dilaporkeun bodas, kulawu atanapi bahkan dina tampilan warna-warni sedengkeun Bayangan Jalma ngan ukur siluét hideung-hideung anu sering nyobian komunikasi sareng anu hirup. Kagiatanana sering dijelaskeun salaku gancang pisan sareng henteu koheren. Kadang-kadang aranjeunna katingali nangtung pageuh sareng kadang aranjeunna lengkep ngaleungit dina témbok padet. Dicarioskeun yén rasa sieun anu pikasieuneun teras dikaitkeun sareng saksi pikeun caket ayana mahluk-mahluk anu teu tiasa dijelaskeun sapertos hantu ieu, ogé ingon-ingon ogé sigana réaksi kalayan sieun sareng mumusuhan.

Sababaraha jalma salajengna nyatakeun yén dina wengi, inohong anu kalangkang sering katingali nangtung handapeun handapeun ranjangna - bahkan di jero kamar anu ditutup panto-na dumadakan ngaleungit kana hawa anu ipis. Aya seueur laporan sapertos anu sabar traumatis atanapi maot tina serangan jantung saatos nyaksian Jalma Bayangan.

Lami paranormal panaliti sareng psikolog parantos nalungtik fénoména Bayangan Jalma pikeun terang alesan anu penting dina kajadian misterius, tapi tetep dijantenkeun topik anu kontroversial dugi ka ayeuna.

Aya sababaraha teori atanapi alesan anu tiasa dijumlahkeun perkawis ieu:

  • Téori nyaéta yén meureun Jalma Kalangkang sanés roh atanapi setan tapi antar-diménsi atanapi Mahluk ultraterrestrial, panginten anu kanyataanna tumpang tindih sareng dimensi urang ti jaman ka jaman.
  • Téori anu sanés nyarioskeun yén Fénoména Bayangan Jalma mangrupikeun poko psikologi anu sacara teu langsung dikaitkeun sareng gaya hirup setrés modéren. Dina kaseueuran kasus, Bayangan Jalma katingali dina juru panon saksi, kaayaan anu katelah Pareidolia tiasa tanggel waler dimana visi lepat nafsirkeun pola acak cahaya. Atanapi, panginten ngan saukur ilusi optik atanapi halusinasi tina panyawat méntal.
  • Gema arwah atanapi hantu ti jaman kapungkur anu kumaha waé ayana pikeun waktos anu langkung lami.
  • Hantu atanapi setan anu ngahaja didamel atanapi dirobih ngalangkungan énergi psikis négatip, sihir hideung sareng jinis-jinis prakték gaib sapertos kitu, atanapi kajadian anu lumangsungna setrés émosional atanapi trauma fisik.

Urang sadayana ngaraos seueur hal-hal dina kahirupan urang yén urang henteu tiasa ngabantah diri urang sorangan, sakapeung urang mikirkeun sareng émut kajadian ieu, sareng kadang-kadang urang ngan saukur mopohokeun atanapi mopohokeun sagala hal ieu sacara instan tanpa dipikiran deui. Tapi kedahna éta?

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Artikel saméméhna
Élmuwan anu hilap Juan Baigorri sareng alat-alat nyieun hujan anu leungit 3

Élmuwan anu hilap Juan Baigorri sareng alat-alat nyieun hujan anu leungit

Pasal salajengna
Rahasia témbok Khatt Shebib di Yordania 4

Misteri témbok Khatt Shebib di Yordania