David Allen Kirwan - lalaki anu maot sanggeus luncat kana cinyusu panas!

David Allen Kirwan - lalaki anu maot sanggeus luncat kana cinyusu panas! 1

Éta énjing énjing tanggal 20 Juli 1981, nalika saurang lalaki umur 24 taun namina David Allen Kirwan, ti La Cañada Flintridge nuju nyetir ngalangkungan daerah termal Yellowstone's Fountain Paint Pot di Wyoming. Anjeunna angkat ka dinya sareng sobatna Ronald Ratliff sareng anjing Ratliff moosie. Dina waktos éta, aranjeunna henteu terang yén aranjeunna badé bakal kajadian anu paling pikasieuneun dina kahirupan aranjeunna.

David Allen Kirwan - lalaki anu maot sanggeus luncat kana cinyusu panas! 2
Panci Pancuran Yellowstone

Di tengah dinten saatos dugi ka titik tujuan, aranjeunna parkirkeun treukna sareng angkat pikeun ngajajah daérah sumber. Antukna, nalika aranjeunna angkat jauh tina treukna, ujug-ujug, anjingna Moosie kabur tina treuk sareng lumpat ka arah, ngan ngaluncat ka Celestine Pool anu caket - sumber cai termal anu suhu cai sok diukur di luhur 200 ° F - teras mimiti ngéngklak.

Aranjeunna buru-buru angkat ka kolam renang pikeun ngabantosan anjingna dina masalah, sareng sikep Kirwan nunjukkeun siga anjeunna badé lebet kana cai panas saatos éta. Numutkeun ka anu ningali, sababaraha jalma kalebet Ratliff nyobian ngingetkeun Kirwan ku ngagorowok anjeunna supados henteu luncat dina cai. Tapi anjeunna ngagorowok kalayan teu tenang, "Suka naraka mah moal!", teras anjeunna nyandak dua léngkah na kana kolam renang sareng teu lami japati sirah-na heula kana cinyusu anu ngagolak!

Kirwan ngojay sareng ngahontal anjing sareng nyobian nyandak éta ka darat; saatos éta, anjeunna ngaleungit jero cai. Saatos ngaleupaskeun anjing, anjeunna nyobian naék nyalira kaluar tina cinyusu. Ratliff ngabantosan narik anjeunna, hasilna ngabeuleum parah dina sampéanna. Sedengkeun anu ningali anu sanés ngarah Kirwan ka tempat anu caket, nyobian nyayogikeun anjeunna kanyamanan dugi ka ambulan datang. Dina waktos éta, anjeunna dikabarkan bergumam, "Éta bodo. Kumaha goréngna kuring? Éta hal anu bodo anu kuring lakukeun. ”

Kirwan memang dina penampilan anu parah pisan. Soca na bodas sareng buta, rambutna murag sorangan. Nalika hiji pangunjung di taman nyobian ngaluarkeun salah sahiji sapatu na, kulitna - anu parantos mimiti dikulit kamana-mana - parantos nganggo éta. Anjeunna ngalaman pembakaran tingkat katilu nepi ka 100% awakna. Saatos nyéépkeun waktos anu nyusahkeun, énjingna David Kirwan pupus di rumah sakit Salt Lake City. Moosie ogé henteu salamet. Awakna henteu kantos dipulihkeun deui tina kolam renang.

Leave a Reply

Email alamat anjeun teu bakal dipedar. widang dibutuhkeun nu ditandaan *

Artikel saméméhna
Pantai Dumas di Gujarat, India

Pantai Angker Dumas di Gujrat

Pasal salajengna
Istana Brijraj Bhawan haunted di Kota sareng sajarah tragis anu disababkeun 3

Istana Brijraj Bhawan Angker di Kota sareng sejarah tragis anu ditukangeunna