Kultura të çuditshme

Bota misterioze e Pikteve të lashta të Skocisë 2

Bota misterioze e Piktëve të lashtë të Skocisë

Gurë të frikshëm të skalitur me simbole hutuese, gropa të shkëlqyera thesari argjendi dhe ndërtesa të lashta në prag të kolapsit. A janë Piktët thjesht folklor, apo një qytetërim magjepsës që fshihet nën tokën e Skocisë?
Katakombet e harruara të Lima 4

Katakombet e harruara të Limës

Brenda bodrumit të Katakombeve të Limës, shtrihen eshtrat e banorëve të pasur të qytetit, të cilët besonin se do të ishin ata të fundit që do të gjenin prehje të përjetshme në varrezat e tyre të shtrenjta.