Paranormale

Di gjithçka për gjërat paranormale të çuditshme dhe të pashpjegueshme. Ndonjëherë është e frikshme dhe ndonjëherë një mrekulli, por të gjitha gjërat janë shumë interesante.

Zhdukja e pashpjegueshme e Paula Jean Welden © Image Credit: HIO

Zhdukja misterioze e Paula Jean Welden ende ndjek qytetin e Bennington

Paula Jean Welden ishte një studente amerikane e kolegjit që u zhduk në dhjetor 1946, ndërsa po ecte në rrugën e ecjes në Vermont's Long Trail. Zhdukja e saj misterioze çoi në krijimin e Policisë së Shtetit të Vermontit. Sidoqoftë, Paula Welden nuk është gjetur kurrë që atëherë, dhe rasti ka lënë pas vetëm disa teori të çuditshme.