Legends

Bota misterioze e Pikteve të lashta të Skocisë 3

Bota misterioze e Piktëve të lashtë të Skocisë

Gurë të frikshëm të skalitur me simbole hutuese, gropa të shkëlqyera thesari argjendi dhe ndërtesa të lashta në prag të kolapsit. A janë Piktët thjesht folklor, apo një qytetërim magjepsës që fshihet nën tokën e Skocisë?