Vende të përhumbur

Përhumbjet Paranormale të Çernobilit

Përhumbjet paranormale të Çernobilit

Termocentrali bërthamor i Çernobilit i vendosur jashtë qytetit të Pripyat, Ukrainë – 11 milje nga qyteti i Çernobilit – filloi ndërtimin në vitet 1970 me reaktorin e parë.…

Shtëpitë më të përhumbura në Denver 4

Shtëpitë më të përhumbura të Denverit

Çdo qytet ka shtëpinë e tij të përhumbur, të mira të vërteta që ofrojnë shërbime të shkëlqyera. Denver në këtë rast nuk bën përjashtim nga ky rregull. Këtu janë disa nga më të përhumburit…

Çfarë fshihet nën Fytyrat e Bélmez? 5

Çfarë fshihet nën Fytyrat e Bélmez?

Shfaqja e fytyrave të çuditshme njerëzore në Bélmez filloi në gusht të vitit 1971, kur María Gómez Cámara - gruaja e Juan Pereira dhe një shtëpiake - u ankua se një fytyrë njerëzore…

Ndërtesa Joelma

Ndërtesa Joelma - Një tragjedi shqetësuese

Edifício Praça da Bandeira, e njohur më mirë me emrin e saj të mëparshëm, Joelma Building, është një nga ndërtesat më imponuese në Sao Paulo, Brazil, e cila u dogj nga më shumë se katër…