Shfletimi i etiketës

Giants

Postime 31
Skeletet u raportuan se ishin në ose mbi 7 këmbë (2.1 metra) lartësi, posedonin kafka që kishin protuberanca të ngjashme me bririn pikërisht mbi vetullat.

Kafkë e lashtë gjigante me 'brirë' e zbuluar gjatë një gërmimi arkeologjik në Sayre në vitet 1880

Gjatë një gërmimi arkeologjik në Sayre, Bradford County, Pennsylvania në vitet 1880, një numër i kafkave njerëzore u zbuluan. Këta skelete ishin anatomikisht të sakta, me përjashtim të anomalisë së projeksioneve të tyre - dy 'brirë' të dallueshëm dy inç mbi vetull dhe faktit që lartësia e tyre mesatare në jetë do të kishte qenë rreth shtatë metra e gjatë.