Kriptidet

Krijesa monstruoze në Antarktidë? 3

Krijesa monstruoze në Antarktidë?

Antarktida është e njohur për kushtet e saj ekstreme dhe ekosistemin unik. Studimet kanë treguar se kafshët në rajonet e ftohta oqeanike priren të rriten më shumë se homologët e tyre në pjesë të tjera të botës, një fenomen i njohur si gjigantizëm polar.