Politika e privatësisë dhe cookie-t

Privatësia juaj është përparësia jonë

Kjo faqe interneti nuk ndan asnjë nga informacionet tuaja personale ose jo publike me palët e treta dhe as ne ruajmë ndonjë informacion në lidhje me vizitën tuaj në këtë faqe në internet përveçse për të analizuar dhe optimizuar përmbajtjen tuaj dhe përvojën e leximit.

Cilat të dhëna personale mbledhim dhe pse e mbledhim atë

Comments

Kur vizitorët lënë komente në faqen, ne mbledhim të dhënat e paraqitura në formularin e komenteve, si dhe adresën IP të vizitorit dhe vargun e agjentit të përdoruesit të shfletuesit për të ndihmuar në zbulimin e spam-it.

Një varg anonim i krijuar nga adresa juaj e emailit (gjithashtu e quajtur edhe hash) mund t'i ofrohet shërbimit Gravatar për të parë nëse po e përdorni. Politika e privatësisë së shërbimit Gravatar është në dispozicion këtu: https://automattic.com/privacy/. Pas miratimit të komentit tuaj, fotografia juaj e profilit është e dukshme për publikun në kontekstin e komentit tuaj.

Media

Nëse ngarkoni imazhe në faqen e internetit, duhet të shmangni ngarkimin e imazheve me të dhëna të vendndodhjes të ngulitur (EXIF GPS) të përfshirë. Vizitorët në faqen e internetit mund të shkarkojnë dhe nxjerrin të dhënat e vendndodhjes nga imazhet në faqen e internetit.

biskota

Kjo faqe interneti përdor cookie për t'ju dhënë përvojën më të rëndësishme duke kujtuar preferencat tuaja dhe vizitat e përsëritura. Duke vazhduar të shfletoni këtë sajt, ju pranoni përdorimin e të gjitha cookies.

reklamat

Shitësit e palëve të treta, duke përfshirë Google dhe Taboola, përdorin kuki për të ofruar reklama bazuar në vizitat tuaja të mëparshme në këtë faqe interneti ose faqe të tjera në internet. Ju mund të tërhiqeni nga reklamimi i personalizuar duke vizituar Cilësimet e reklamave ose duke vizituar drejtpërdrejt www.aboutads.info.

Format e kontaktit

Nëse lëshoni një koment në faqen tonë, mund të zgjedhni për të ruajtur emrin, adresën e emailit dhe faqen e internetit në cookies. Këto janë për lehtësinë tuaj kështu që ju nuk do të duhet të plotësoni përsëri detajet tuaja kur të lini një koment tjetër. Këto cookies do të zgjasin për një vit.

Hyrja

Nëse vizitoni faqen tonë të identifikimit, ne do të caktojmë një cookie të përkohshme për të përcaktuar nëse shfletuesi juaj pranon cookies. Ky cookie nuk përmban të dhëna personale dhe fshihet kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Kur të regjistroheni, ne gjithashtu do të vendosim disa cookie për të ruajtur informacionin tuaj të hyrjes dhe zgjedhjet e ekranit tuaj. Cookies e hyrjes zgjasin për dy ditë, dhe cookies e opsioneve të ekranit zgjasin për një vit. Nëse zgjidhni "Mos harroni mua", hyrja juaj do të vazhdojë për dy javë. Nëse dilni nga llogaria juaj, cookies e hyrjes do të hiqen.

Nëse redaktoni ose publikoni një artikull, një cookie shtesë do të ruhet në shfletuesin tuaj. Ky cookie nuk përfshin të dhëna personale dhe thjesht tregon post ID të artikullit që sapo keni redaktuar. Mbaron pas ditës së 1.

Përmbajtja e ngulitur nga faqet e internetit të tjera

Artikujt në këtë faqe mund të përfshijnë përmbajtjen e ngulitur (p.sh., videot, imazhet, artikujt, etj.). Përmbajtja e integruar nga faqet e internetit të tjera sillet në të njëjtën mënyrë sikur vizitori të ketë vizituar faqen tjetër të internetit.

Këto faqe mund të mbledhin të dhëna për ju, të përdorin cookie-t, të futin ndjekjen shtesë të palëve të treta dhe të monitorojnë bashkëveprimin tuaj me përmbajtjen e ngulitur, duke përfshirë ndjekjen e ndërveprimit tuaj me përmbajtjen e ngulitur nëse keni një llogari dhe keni hyrë në atë faqe interneti.

analitikë

Ne kontrollojmë përmes analizave të ndryshme të uebit si Google Analytics vetëm për të analizuar performancën e faqes në internet në baza të rregullta.

Sa kohë i mbajmë të dhënat tuaja

Nëse lëshoni një koment, komentet dhe meta të dhënat e tij mbahen për një kohë të pacaktuar. Kjo është kështu që ne mund të njohim dhe të miratojmë çdo koment të përcjelljes automatikisht në vend që t'i mbajmë ato në një radhë moderimi.

Për përdoruesit që regjistrohen në faqen tonë të internetit (nëse ka), ne gjithashtu ruajmë të dhënat personale që ato japin në profilin e tyre të përdoruesit. Të gjithë përdoruesit mund t'i shikojnë, modifikojnë ose fshijnë të dhënat e tyre personale në çdo kohë (përveçse nuk mund të ndryshojnë emrin e përdoruesit). Administratorët e faqes gjithashtu mund ta shikojnë dhe ta redaktojnë këtë informacion.

Cilat të drejta keni mbi të dhënat tuaja

Nëse keni një llogari në këtë faqe ose keni lënë komente, mund të kërkoni të merrni një skedar të eksportuar të të dhënave personale që ne mbajmë rreth jush, duke përfshirë çdo të dhënë që na keni dhënë. Ju gjithashtu mund të kërkojë që të fshijmë çdo të dhënë personale që mbajmë për ju. Kjo nuk përfshin të dhëna që na kërkohet të mbajnë për qëllime administrative, ligjore ose të sigurisë.

Ku i dërgojmë të dhënat tuaja

Komentet e vizitorëve mund të kontrollohen përmes një shërbimi të automatizuar të zbulimit të spameve.

Si të fikni përdorimin e cookies

Ju mund të çaktivizoni përdorimin e cookie-ve çdo herë duke kaluar nëpër "cilësimet e kukive" në tuaj cilësimet e veçanta të shfletuesit.

Sigurohuni që jeni duke vizituar Versioni HTTPS i kësaj faqeje interneti me dry të gjelbër në shiritin e adresave të shfletuesit tuaj. HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure) është një protokoll komunikimi në internet që mbron integritetin dhe konfidencialitetin e të dhënave midis kompjuterit të përdoruesit dhe faqes. Përdoruesit presin një përvojë të sigurt dhe private në internet kur përdorin versionin HTTPS të një faqe në internet.

Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen e ribotuar nga kjo faqe në internet në blogje ose faqe në internet pa lejen tonë. Dhe është rreptësisht e ndaluar.

Kjo politikë e privatësisë mund të ndryshojë pa asnjë njoftim dhe është përditësuar për herë të fundit më 31 korrik 2022. Nëse keni ndonjë pyetje mos ngurroni të na kontaktoni direkt këtu: [email mbrojtur]