Shfletimi i Kategorisë

Shkencë

Postime 162

Zbuloni këtu gjithçka rreth shpikjeve dhe zbulimeve të përparimit, evolucionit, psikologjisë, eksperimenteve të çuditshme shkencore dhe teorive të përparimit mbi gjithçka.


Qefini i Torinos: Disa gjëra interesante që duhet të dini 1

Qefini i Torinos: Disa gjëra interesante që duhet të dini

Sipas legjendës, qefini u bart fshehurazi nga Judea në vitin 30 ose 33 pas Krishtit dhe u vendos në Edessa, Turqi dhe Konstandinopojë (emri i Stambollit përpara se të pushtonin osmanët) për shekuj me radhë. Pasi kryqtarët plaçkitën Konstandinopojën në 1204 pas Krishtit, pëlhura u kontrabandua në siguri në Athinë, Greqi, ku qëndroi deri në vitin 1225 pas Krishtit.