Leo De

Postime 178
Leonard Demir punon me kohë të plotë si shkrimtar dhe redaktues fotografish. Ai shkruan për një gamë të gjerë misteresh të pazgjidhura, duke përfshirë UFO-t, takimet me alienët, historinë alternative dhe komplotet qeveritare. Atij i pëlqen të lexojë libra rreth zbulimeve arkeologjike enigmatike dhe të bëjë kërkime mbi teoritë e tyre shkencore ose alternative në mënyrë të paanshme. Përveç leximit dhe shkrimit, Leonard e kalon kohën e lirë duke kapur momente të natyrës tërheqëse.