Nash El

Postime 244
Nash El është një shkrimtar blogu dhe studiues i pavarur, interesat e të cilit mbulojnë një sërë temash. Fushat e fokusit të tij përfshijnë historinë, shkencën, studimet kulturore, krimet e vërteta, fenomenet e pashpjegueshme dhe ngjarjet misterioze historike. Përveç shkrimit, Nash është një artist dixhital i vetë-mësuar dhe një zhvillues i suksesshëm në internet.