Homo capensis: Një specie që jeton e fshehur mes njerëzimit?

Kafka e zgjatur homo capensis

Homo capensis: supozohet hominid me një tru të madh dhe një IQ 180. Do të kishte ruajtur një hegjemoni botërore që nga kohërat e lashta.

Studiuesit si Dr Edward Spencer kanë ekspozuar dëshmi arkeologjike të këtyre hominideve me kafka të zgjatura nga e gjithë bota, dëshmi nga 50,000 vjet më parë në Afrikën e Jugut, madje edhe njerëz si Akhenaten, faraoni egjiptian. Shumë besojnë se ata ende jetojnë të fshehur mes nesh (në Vatikan), se ata merren me politikën botërore dhe se mund të jenë hibride alieno-njerëzorë.

Homo capensis: karakteristikat e tij dhe komploti i tij

Një sinjalizues i madh që është përpjekur t'i ekspozojë ata është Karen Hudes, një ish -këshilltare e Bankës Botërore. Bazuar në përvojën e tij dhe atë që ai ka hulumtuar, këto "krijesa jo njerëzore" kanë kontrolluar botën që nga kohërat e lashta. Sipas Dr Spencer, kabina e lartë përbëhet nga bankierë dhe shoqëria Homo capensis.

Edward Spencer ka arritur në përfundimin se këto qenie me kafka të zgjatura janë përqendruar në Vatikan (!), Duke dominuar fuqinë e Kishës Katolike, qendra e shtetit Illuminati. Feja dhe banka do të dominonin… Paraja do të kishte qenë shpikja më e madhe e skllavërisë për njerëzimin. Ndër veçoritë kryesore të tij janë:

  • Kafka të zgjatura, me vëllim më të madh dhe tru më të mëdhenj
  • IQ më i lartë (mesatarisht 180)
  • Ata nuk kanë kreativitet apo ndjeshmëri, por lidhen me matematikën, numerologjinë, financat
  • Gjaku me bazë bakri
  • Linja Rh-negative (gjaku blu)
  • Ata kanë një bazë evropiane në Zvicër (me 48% prejardhje faraonike)
  • Emocionalisht negativë, ata janë të pakënaqur dhe vrasin njëri -tjetrin
  • Ata janë skllevër
  • Adetët e ritualeve fetare dhe sakrificave njerëzore
  • "Skllevërit e dimensioneve të ulëta"
Mbretëresha Nefertiti, kafka të zgjatura dhe mitra e Papës
Mbretëresha Nefertiti, kafka të zgjatura dhe mitra e Papës © MRU

Komplotistët pretendojnë se ata kontrollojnë NATO -n, tregun financiar dhe median. Ata janë pozicionuar strategjikisht në pushtet (familjet mbretërore do të posedonin faktorin Rh-negativ të gjakut). Ata na kanë infiltruar, duke na vjedhur njohuritë dhe duke manipuluar njerëzimin. Ata organizojnë mashtrime, luftëra dhe ngjarje të rreme të flamurit.

Dëshmi historike dhe arkeologjike

Një libër i rëndësishëm për Spencer janë Hartat e Charles Hapgood të Mbretërve të Detit të Lashtë, i cili zbulon se një qytetërim misterioz i panjohur kishte hartuar të gjithë planetin gjatë Epokës së fundit të Akullit. Ky qytetërim do të ishte Homo capensis.

Kafka Paracas
Kafka të zgjatura nga Paracas © Wikimedia Commons

Ka shumë dëshmi arkeologjike të njerëzve me kafka të zgjatura, në vende si Afrika e Jugut, Malta, Peru dhe Rusia. Një shembull shumë domethënës është ai i kafkave Paracas në Peru, të cilat kishin gjenetikë të ndryshme, një vëllim kranial 25% më të madh dhe 60% peshë më të madhe se kafkat e zakonshme njerëzore.

Shembuj të tjerë: Tempulli Hypogeum në Maltë (ku u gjetën edhe këto kafka anormale) dhe në Afrikën e Jugut, ku u zbulua Boskop Man, i cili datonte më shumë se 10,000 vjet më parë dhe kafka e tij ishte 30% më e madhe se vëllimi i njeriut.

Për më tepër, faraoni i Egjiptit Akhenaten ka qenë i lidhur ngushtë me Moisiun (ata mund të jenë i njëjti person). Akhenaten dhe gruaja e tij Nefertiti shfaqen gjithmonë me kafka të zgjatura në artin egjiptian. Po kështu, Moisiu do të kishte një kafkë më të madhe se një normale dhe do të mbante një kapelë apo kapele të ngjashme me mitrën e peshkopëve katolikë të sotëm.

Kalendari i Adamit në Afrikën e Jugut

Kalendari i Adamit
Kalendari i Adamit © andrewcollins.com

Një gjetje tjetër vendimtare është në Afrikën e Jugut me Kalendarin e Adamit, kalendari më i vjetër megalitik i zbuluar ndonjëherë, që daton më shumë se 50,000 vjet më parë. Kjo strukturë ka blloqet e saj prej guri që formojnë harta të ekuinokseve dhe plejadës së Orionit. Aty pranë është një piramidë me të njëjtën gjatësi toke me Piramidën e Madhe të Gizës, Egjipt.

Në zonë ka edhe ndërtime të mëdha, të tilla si fusha bujqësore dhe mijëra struktura të ngjashme me silo ... Këto struktura janë injoruar nga arkeologjia akademike. Mendohet se ato janë projektuar nga Homo capensis (e ndërtuar me dorën e skllavit të Homo sapiens).

Hibride të huaja Anunnaki-njerëzore?

Statuja e Akhenaten
Statuja e Akhenaten nga tempulli Aten në Karnak

Sipas hetimeve të ndryshme, të tilla si ai i Corey Goode, Homo capensis do të ishin hibride alieno-njerëzorë të krijuar nga Enki, një i huaj i lashtë zvarranik Anunnaki me gjak blu me bazë bakri. Në Bibël, ata do të ishin të njëjtët Nefilimë, të përshkruar gjithashtu si hibridë.

Karen Hudes foli shumë me Dr Spencer për këtë specie të dytë. Ajo beson se i ashtuquajturi "Papa Gri", Pepe Orsini, është ndërmjetësi në Vatikan midis autoriteteve katolike dhe Homo capensis. Pepe Orsini do të ishte Mbreti i Familjeve të Shenjta Papale Romake, i cili është mbi Rothsçajlldët dhe Rockefellers në piramidën e pushtetit, por pranë Breakspear, Aldobrandini dhe linjave të tjera papale.

Kjo temë konspirative ka kuptim, bazuar në gjithçka që kemi parë në lidhje me mafian e fuqisë botërore dhe dëshmitë e qenieve jo njerëzore në historinë tonë. Po, mund të lidhet me tregimin e elitës së errët (të quajtur Illuminati) dhe ne gjithashtu mund ta vërejmë atë lidhje me Vatikanin. Gjithashtu, të gjitha ato kafka të zgjatura që gjenden në botë janë dëshmi shumë të forta për Homo capensis.

Ky artikull u botua për herë të parë në spanjisht në Codigooculto.com

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Artikulli paraprak
Fisi Cherokee dhe Qeniet Nunnehi - udhëtarë nga botët e tjera 1

Fisi Cherokee dhe Qeniet Nunnehi - udhëtarë nga botët e tjera

Neni Next
Gjeoglifet

NASA nuk mund të shpjegojë se kush i krijoi këto gjeoglifë të mëdhenj 8,000-vjeçarë në Kazakistan