Gjigantët dhe ardhja e alienëve – Vatikani i di të gjitha sekretet!

Gjigantët dhe ardhja e alienëve – Vatikani i di të gjitha sekretet! 1

Vatikani po planifikon të mbulojë një botë të lashtë? Çfarë mund të fshihet pas 'qytetit të sekreteve' - Vatikanit? Vatikani është një qytet, i ruajtur mirë, brenda Romës. Është shteti më i vogël në botë me një popullsi prej vetëm 823 banorësh. Qyteti nuk udhëhiqet nga një perandor, një mbret, apo një president apo kryeministër. Qyteti drejtohet nga vetë Papa. Vatikani është qyteti i Papës. Papa banon në një pallat të quajtur Pallati Apostolik brenda shtetit të vogël.

Gjigantët dhe ardhja e alienëve – Vatikani i di të gjitha sekretet! 2
Bazilika e Shën Pjetrit në qytetin e Vatikanit. Kisha kryesore e Papës. © DreamsTime

Zona është e njohur për turizmin e saj. Ata ofrojnë turne për të vizituar kapelat, bazilikat, muzetë dhe shumë vende të tjera interesante. Megjithatë, jo të gjitha vendet në këtë territor janë të hapura për publikun, disa kanë politika të veçanta kufizimi dhe disa janë krejtësisht të fshehura nga pjesa tjetër e botës. Pra, çfarë mund të fshihet në këto vende sekrete të qytetit të shenjtë? Dhe çfarë janë ata mbulojnë?

Gjigantët dhe ardhja e alienëve – Vatikani i di të gjitha sekretet! 3
Depoja Qendrore në qytetin e Vatikanit, arkivat përmbajnë letrat shtetërore, korrespondencën, librat e llogarive papale dhe shumë dokumente të tjera që kisha ka grumbulluar gjatë shekujve. Ka pesëdhjetë e tre milje rafte në Arkivin Sekret të Vatikanit. © Kredia e imazhit: Italywithclass

Ata duket se po mbulojnë një gjë që e kanë mbajtur për mijëra vjet - historinë e njerëzimit. Ata gjithmonë thoshin se paraardhësi ynë mijëra e mijëra vjet më parë ishte qenie njerëzore inferiore jo aq e zhvilluar intelektualisht sa ne sot. Prezencat e megastrukturave që janë ende të pranishme sot dhe datohen në atë periudhë kohore duket se janë në kundërshtim me atë që kanë thënë gjithmonë.

Disa besojnë se Kisha Katolike, duke përfshirë edhe Vatikanin, është e vetëdijshme për qeniet e avancuara jashtëtokësore dhe madje po përgatitet për ardhjen e tyre. Disa njerëz priren të thonë se Vatikani, me ndihmën e pajisjes së tyre "Lucifer", po monitoron, pa pushim, qiellin në kërkim të "diçka".

Pra, si po e mbulojnë të gjithë këtë? Disa specialistë dhe persona të njohur në atë fushë kërkimi dhe studimi thonë se disa artefakte dhe prova të një race tjetër janë konfiskuar nga Vatikani. Disa dëshmitarë janë "kontrolluar" dhe janë krijuar histori për të mbuluar gjurmët.

Mjafton të pyesim veten se çfarë sekrete të tjera që Vatikani po na ruan që u kthye në botën e para përmbytjes. Dikush mund të jetë gjigandët ose entitetet e tjera për të cilat Vatikani mund të dijë dhe t'i mbajë ato sekrete larg popullatës së re botërore. Na mbetet vetëm të pyesim veten pse ato sekrete nuk bëhen publike për të mirën e shumicës.

Lini një Përgjigju

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar *

Artikulli paraprak
Ain Dara

Misteri tronditës i gjurmëve gjigante të Ain Dara: Shenja e Anunnaki?

Neni Next
Misteriozja Rök Runestone paralajmëroi ndryshimin e klimës në të kaluarën e largët 4

Misteri Rök Runestone paralajmëroi ndryshimin e klimës në të kaluarën e largët