Прогонувани места

Гонет замокот Чилингем

Духовите на замокот Чилингем: историскиот дворец во Англија, најгонет

Ако некогаш планирате да посетите каков било тип на опседнети замоци или хотел во ОК каде што се случуваат паранормални активности, тогаш можеби ќе бидете заинтересирани да го посетите Чилингем…

Најопсегнатите куќи на Денвер 4

Најопсегнатите куќи во Денвер

Секој град има своја опседната куќа, вистински добри кои даваат одлични услуги. Денвер во овој случај не е исклучок од ова правило. Еве некои од најдобрите опседнати…

Што се крие под Лицата на Белмез? 5

Што се крие под Лицата на Белмез?

Појавувањето на чудни човечки лица во Белмез започна во август 1971 година, кога Марија Гомез Камара - сопруга на Хуан Переира и куќна мајсторка - се пожали дека човечко лице…