Бизарни злосторства

Овде, можете да ги прочитате приказните за нерешени убиства, смртни случаи, исчезнувања и случаи на нефиктивни криминални дела кои се бизарно чудни и морничави во исто време.

Нов салон за масажа на слатки појас Глорија Рос

Мистериозната смрт на Кенди Белт и Глорија Рос: брутално нерешено двојно убиство

На 20 септември 1994 година, 22-годишната Кенди Белт и 18-годишната Глорија Рос беа пронајдени мртви во салон за масажа во Oak Grove каде што работеа. Поминаа речиси три децении, случајот со двојното убиство сè уште останува нерешен.
Амбер Хагерман АБЕР Аларм

Амбер Хагерман: Како нејзината трагична смрт доведе до системот за предупредување AMBER

Во 1996 година, ужасно злосторство го шокираше градот Арлингтон, Тексас. Деветгодишната Амбер Хагерман била киднапирана додека се возела со својот велосипед во близина на куќата на нејзината баба. Четири дена подоцна, нејзиното безживотно тело беше пронајдено во поток, брутално убиено.
Семејството Кауден убива бакар Орегон

Нерешената мистерија: Убиствата на семејството Кауден во Бакар, Орегон

Убиствата на семејството Кауден се опишани како една од најпрогонувачките и збунувачки мистерии во Орегон. Случајот привлече внимание на национално ниво кога се случи и продолжи да го привлекува интересот на јавноста со текот на годините.
Момчето во кутијата

Момчето во кутијата: „Непознато дете на Америка“ с still уште е неидентификувано

„Момчето во кутијата“ почина од траума од тапа сила и беше набиена на многу места, но ниту една коска не му беше скршена. Немаше знаци дека неидентификуваното момче било силувано или сексуално нападнато на кој било начин. Случајот останува нерешен до ден -денес.
Тери Duо Дуперо

Тери Џо Дуперо - девојката која го преживеа бруталниот колеж на целото нејзино семејство на море

Ноќта на 12 ноември 1961 година, Тери Џо Дуперо се разбудил откако слушнал врисоци од палубата на бродот. Ги нашла мајка си и братот мртви во локва крв, а капетанот ќе ја убие следниот.