Контактирајте нѐ

Понекогаш, може да се случи да прочитате нешто на нашата веб-локација со кое не се согласувате или да имате повратни информации за да ја подобриме содржината. Во такви случаи, секогаш е добро да контактирате со нас и да не известите за вашата загриженост. Ве молиме, бидете конкретни во вашите повратни информации или приговори и наведете го вашето размислување за да можеме подобро да ја разбереме вашата перспектива. Секогаш ги поздравуваме конструктивните критики и повратни информации бидејќи ни помагаат да ја подобриме содржината и да обезбедиме подобро искуство за нашите посетители. Значи, ако имате какви било повратни информации или приговори или прашања за содржината на нашата веб-страница, не двоумете се да контактирате со нас и да ги споделите вашите размислувања.

Е-пошта: [заштитена по е-пошта]
Фејсбук: @mysteriesrunsolved


Забелешка: Во моментов не прифаќаме објави за гости и спонзорирани објави. Не контактирајте со нас во врска со ова прашање.