За нас

A патување за истражување на неверојатниот свет на чудни и необјаснети работи, антички мистерии, морничави приказни, паранормални случувања, интересни факти и многу повеќе!

Од 2017 година, обезбедуваме интересни вести и написи за нашите ценети читатели, фокусирајќи се главно на вистински антички мистерии, астрономија, човечка еволуција и други чудни необјаснети работи што се случуваат низ светот. Покрај овие, обезбедуваме и едукативно знаење, работи поврзани со турнеи и патувања, бизарни ситници, информативни написи за различни историски настани и вистински злосторства, како и некои забавни медиуми. Затоа, продолжете да не посетите и продолжете да знаете, бидејќи дефинитивно го заслужувате тоа.

Сите информации и медиуми прикажани на оваа страница се собрани од различни проверени или добро познати извори, а потоа уникатно изработени за да бидат објавени со добра волја. И ние немаме никакви авторски права за такви содржини. За да дознаете повеќе, прочитајте ја нашата Оддел за одрекување.

Нашиот мотив не е ниту да ги направиме нашите читатели суеверни ниту пак некој друг воопшто да направи фанатик. Од друга страна, ние всушност не сакаме да шириме измами за да направиме лажен публицитет. Обезбедувањето таква атмосфера ни е бескорисно. Всушност, ние одржуваме здрава доза на скептицизам додека одржуваме отворен ум за теми како паранормални, вонземјани и мистериозни феномени. Така, денес сме тука да расветлиме сè што е чудно и непознато и да го разгледаме вредното мислење на луѓето од друга перспектива. Ние исто така веруваме дека секоја мисла е како семе и треба да никне со дела.