„23 руски војници беа претворени во камен“ по напад на вонземјани – откри документот на ЦИА

Во декласифицираниот извештај се наведува како пет ниски хуманоиди со големи глави и големи црни очи излегле од НЛО-то кое паднало и ги нападнале руските војници.
„23 руски војници беа претворени во камен“ по напад на вонземјани – откри документот на ЦИА 1
© Кредит на слика: MRU Media | DreamsTime

Декласифицираниот извештај на ЦИА откри дека војниците руски војници - кои некако успеале да соборат НЛО - биле претворени во КАМЕН од преживеаните вонземјани. Декласифицираниот извештај е достапен на официјалната веб-страница на ЦИА.

„23 руски војници беа претворени во камен“ по напад на вонземјани – откри документот на ЦИА 2
© Image Credit: DreamsTime Commercial Stock Photos

Да, добро слушнавте. Не зборуваме за напната сцена од претстојниот научно-фантастичен филм. Но, знаеме, како нас, многумина не можат да ги сварат овие зборови како вистинска работа. За нив линкот до официјалниот документ е овде.

Според збир на документи обезбедени од ЦИА, руски војници застрелале неидентификуван летечки објект. По падот на леталото, неговите патници - со потекло од другиот свет - се соочија со војската што резултираше со човечки војници кои се претворија во „камени столбови“.

„23 руски војници беа претворени во камен“ по напад на вонземјани – откри документот на ЦИА 3
Документот на ЦИА кој го изразува инцидентот со напад на вонземјани.

Декласифицираниот сет на документи наведува како 23 руски војници биле „убиени“ од дури пет вонземски суштества по средба со вонземјани откако војниците го убиле леталото ЕТ со наведувана ракета.

Декласифицираните документи, сега слободно достапни на официјалната веб-страница на ЦИА, всушност се превод на еден украински весник кој пишувал за инцидентот. Извештајот на весникот составен од досието на КГБ од 250 страници за наводниот напад на НЛО вклучува убедливи слики и сведочења на сведоци.

Се вели дека НЛО се појавило за време на обуката на воената единица во Сибир. Леталото Alien беше соборено со ракета земја-воздух. Декласифицираниот извештај наведува како „излегле пет кратки хуманоиди со големи глави и големи црни очи“.

Се верува дека двајца војници го преживеале нападот. Колку и да звучи чудно, извештајот наведува како по соборувањето на НЛО, пет „туѓи суштества“ излегле од урнатиот НЛО. Суштествата се споиле во она што беше опишано како масивна светлосна топка која на крајот експлодирала, претворајќи 23 руски војници во камени столбови.

Што се случило по нападот, ниту како двајцата војници успеале да побегнат од нападот не е опишано во документот. Во документот на ЦИА се споменува дека скаменетите тела на војници биле испратени во таен истражувачки центар во близина на Москва.

„Извештајот на КГБ понатаму вели дека посмртните останки на „скаменетите војници“ биле пренесени во тајна истражувачка институција во близина на Москва. Специјалистите претпоставуваат дека извор на енергија сè уште непознат за Земјаните веднаш ја променил структурата на живите организми на војниците, трансформирајќи ја во супстанца чија молекуларна структура не се разликувала од варовникот.

На крајот од извештајот, агент на ЦИА направи посебна забелешка:

„Ако досието на КГБ одговара на реалноста, ова е крајно заканувачки случај. Вонземјаните поседуваат такво оружје и технологија што ги надминува сите наши претпоставки“.

И додека сигурно има многу црвени знамиња околу извештајот, една од најголемите мистерии е зошто ЦИА во досие го задржала преводот на извештајот на украинскиот весник. Се чини дека документот - иако е достапен на веб-страницата на ЦИА - првпат се појави во декласифицираните датотеки на КГБ.

Интересно е тоа што еден човек по име Филип Шнајдер, кој работел како инженер за експлозив договорен од американската влада, со безбедносен сертификат на високо ниво, тврдел како во 1979 година - кога работел на изградба на тајна подземна база во Ново Мексико - бил сведок на ужасна битка меѓу вонземјани и луѓе која резултираше со 60 мртви војници и безброј подземни вонземјани кои се борат за живот.

Оставете Одговор

Вашата е-маил адреса нема да биде објавена Задолжителните полиња се означени со *

Претходен член
Блимп Л-8: Што се случи со неговиот екипаж? 4

Блимп Л-8: Што се случи со неговиот екипаж?

Следна член
Зачудувачки: Подводна пирамида стара 20,000 години во Атлантикот? 5

Зачудувачки: Подводна пирамида стара 20,000 години во Атлантикот?