Leo De

kiriman 178
Leonard Demir kerja full time minangka panulis lan editor foto. Dheweke nulis babagan macem-macem misteri sing ora bisa ditanggulangi, kalebu UFO, pertemuan asing, sejarah alternatif lan konspirasi pemerintah. Dheweke seneng maca buku babagan panemuan arkeologi enigmatic, lan nindakake riset babagan teori ilmiah utawa alternatif kanthi ora bias. Saliyane maca lan nulis, Leonard nggunakake wektu luang kanggo njupuk momen alam sing nggumunake.