Nash El

kiriman 212
Nash El minangka panulis blog lan peneliti independen sing kapentingane kalebu macem-macem subjek. Wilayah fokuse kalebu sejarah, ilmu pengetahuan, studi budaya, kejahatan sejati, fenomena sing ora bisa dijelasake, lan kedadeyan sejarah sing misterius. Saliyane nulis, Nash minangka seniman digital otodidak lan pangembang web sing sukses.