Sapa sing Valiant Thor - wong liyo ing Pentagon?

Valiant Thor, extraterrestrial sing manggon lan menehi saran ing Pentagon sajrone telung taun ing taun 1950-an. Dheweke ketemu karo Presiden Eisenhower, uga wakil presiden ing wektu kasebut, Richard Nixon, kanggo ngelingake apa wae.
Sregep Thor
Sregep Thor

Sebutan pisanan Valiant Thor muncul ing buku "Stranger in the Pentagon" dening Dr. Frank Strange, sing diwènèhaké marang para pamaca ing taun 1967. Penulis-penyiar, sing melu sinau babagan UFO, nyatakake yen ing 1958 dheweke entuk. tangan ing gambar saka alien, dinuga miber saka Venus. Dheweke nampilake dheweke minangka bukti nyata anane peradaban liyane ing khotbah ing pusat penginjilan.

Sregep Thor
Valiant Thor, pengunjung asing saka planet Venus. © Kredit Gambar: ATS

Ing salah sawijining rapat, Dr Strange ditekani karyawan Pentagon lan ditawani ketemu Thor kanthi pribadi. Apa Valiant Thor tenan saka Venus? Yagene dheweke teka ing Bumi?

rawuh Valiant Thor

Sapa sing Valiant Thor - wong liyo ing Pentagon? 1
Valiant Thor, utawa Val Thor, sing uga dikenal, wis dirujuk kaping pirang-pirang, bebarengan karo sedulur-sedulure sing luwih misuwur saka Howard Mengger kasus kontak saka High Bridge, NJ ing pungkasan taun 1950-an. Iki salah siji saka foto dijupuk saka rapat kasebut dening August C. Roberts. Val Thor ing latar ngarep, bebarengan karo adhine, Donn lan Jill lungguh ing jejere, miturut crita. © Kredit Gambar: Rense

Valiant Thor teka ing planet Bumi tanggal 15 Maret 1957. Polisi sing patroli ing wilayah kasebut minangka sing pisanan nemokake dheweke. Kaping pisanan, dheweke weruh kapal asing sing alon-alon ndharat ing lapangan cedhak kutha Alexandria, Virginia. Banjur ana wong sing dhuwure dhuwur metu. Dheweke mandheg ngenteni polisi teka. Wong asing kasebut njaluk pejabat penegak hukum kanggo ngatur rapat karo Presiden AS Dwight Eisenhower. Polisi langsung ngubungi atasane, sing ngirim panjaluk wong liyo menyang Pentagon.

Ora let suwe, agen Layanan Keamanan Nasional teka ing situs pendaratan kapal asing kasebut. Dheweke nggawa wong kasebut menyang Pentagon. Dheweke ngenalake awake dhewe minangka Valiant Thor. Dina iku, alien ngolok-olok kabeh sistem keamanan Pentagon. Dheweke gampang ngliwati, mung nggunakake telekinesis. Thor nggunakake telepati kanggo komunikasi karo komandan Angkatan Laut AS. Dheweke banjur dikenalake karo Sekretaris Pertahanan, Charles Wilson.

Valiant Thor ing Pentagon

Valiant ujar manawa dheweke mabur menyang planet Bumi saka Venus ing kapal "Victor-1". Ing omah, dheweke dadi anggota "Dewan-12". Perwakilan saka jagad liyane asring njaluk bantuan marang dheweke. Iku mbantu kanggo nemokake solusi kanggo masalah sing. Mulane, Thor kadhangkala dikirim menyang macem-macem bagéan saka Universe, nanging tugas utama kanggo njaga supaya ing Bima Sakti. Dheweke teka ing Bumi supaya bisa ngatasi masalah nambah stok senjata nuklir, sing yen ana perang bisa nyebabake bencana universal.

Staf Pentagon nyoba golek informasi luwih lengkap babagan peradaban asing saka Thor kanthi macem-macem cara, nanging ora bisa nggayuh tujuane. Dheweke nyoba nyuntikake Valiant karo zat khusus sing mesthine nggawa dheweke menyang permukaan. Nanging sajrone injeksi, jarum kasebut pecah. Sawise iku, Thor nesu banget. Dheweke kandha yen wong liya mutusake nyedhaki dheweke kanthi eksperimen kaya ngono, dheweke bakal getun banget. Sawisé iku, alien ilang.

Rapat karo Presiden

Thor nyerahake Presiden Eisenhower rekaman alamat pimpinan Dewan Tinggi. Dheweke nawakake akses menyang teknologi anyar lan bantuan kanggo pangembangan spiritual minangka ijol-ijolan kanggo mungkasi produksi senjata nuklir. Presiden ora bisa mbujuk para jenderal sing tanggung jawab kanggo pertahanan supaya mandheg ngembangake senjata anyar.

Banjur kepala negara menehi Thor status VIP khusus kanggo periode 3 taun. Sajrone wektu iki, dheweke bisa ketemu lan komunikasi karo macem-macem individu sing duwe pangkat dhuwur kanggo nyegah perang nuklir. Dipercaya manawa Valiant uga melu sawetara proyek rahasia, salah sijine yaiku pambangunan pangkalan militer bawah tanah, kalebu Area 51.

Fitur saka wong liyo

Saka kiwa nengen. Wanita lan wong ing jejere dheweke, sing menehi Howard Menger, lan garwane wungu, salaman tangan wolung. Wong ing sisih kiwa, yaiku wong sing diklaim Howard minangka wong angkasa saka planet Venus.
Saka kiwa nengen. Wanita lan wong ing jejere dheweke, sing menehi Howard Menger, lan garwane wungu, salaman tangan wolung. Wong ing sisih kiwa, yaiku wong sing diklaim Howard minangka wong angkasa saka planet Venus. © Kredit Gambar: Rense

Miturut Dr Strange, Thor dhuwuré watara 180 cm lan bobote kira-kira 85 kg. Kulite sawo mateng, lan rambute coklat rada kriting. Mripatipun coklat. Ora ana cetakan ing driji utawa telapak tangan wong asing. Thor ora duwe puser. Valiant ujar manawa umure 490 taun. Dheweke fasih ing 100 basa. Tingkat IQ dheweke ana 1200 poin, yaiku atusan kaping luwih dhuwur tinimbang tingkat kecerdasan rata-rata wong. Dheweke nduweni kemampuan kanggo katon lan ilang ing karsane.

Thor bisa misahake struktur awak ing tingkat molekul lan nglumpukake ing papan liya. Ing njaba, alien ora beda banget karo manungsa, kajaba dheweke duwe enem driji ing tangane. Dheweke uga duwe jantung sing gedhe nanging entheng, lan tinimbang getih, oksida tembaga.

Bukti anané UFO

Anane kapal asing sing bentuke torus dikonfirmasi kanthi cuplikan sing ditampilake ing taun 1995 dening peneliti UFO Phil Schneider. Dheweke malah ngaku duwe pribadi ketemu tamu saka Venus sing makarya kanggo pamaréntah AS. Schneider nuduhake foto alien ing ceramah kanggo katon luwih mestekake. Dheweke malah diarani "saksi UFO". Nanging, nyatane, mung sawetara wong sing percaya karo omongane Phil. Gambar sing disedhiyakake tanggal 1943, lan Pentagon mung ngerti babagan Valiant Thor ing taun 1957.

Iki gambar Phil Schneider presented nuduhake alien humanoid karo rama. © Kredit Gambar: ATS
Iki gambar Phil Schneider presented nuduhake alien humanoid karo rama. © Kredit Gambar: ATS

Kajaba iku, nuduhake wong sing rambute putih sing ora katon kaya Thor saka cuplikan sing bocor menyang media ing taun 1958. Nanging Phil njamin para pamirsa yen dheweke wis kenal karo akeh proyek rahasia pemerintah. Dheweke ujar manawa panguwasa AS nandhatangani "Perjanjian Grenada" karo alien ing taun 1954.

Phil uga ngerti manawa pamrentah duwe piranti khusus sing bisa nyebabake lindhu, lan makhluk asing kasebut bakal nyerang Bumi. Schneider ngaku yen dheweke minangka salah sawijining sing bisa slamet saka tembak-menembak karo alien.

Setaun sawise informasi kasebut diumumake, ilmuwan kasebut ditemokake mati ing apartemene dhewe. Penyebab resmi kematian yaiku bunuh diri. Nanging miturut sawetara sumber, jejak torture ditemokake ing awak Phil. Sadurunge mati ilmuwan, 11 kanca-kancane tilar donya ing kahanan misterius sing padha. Mulane, akeh peneliti UFO yakin yen Schneider lan kanca-kancane diilangi dening layanan khusus Amerika amarga padha ngerti akeh banget lan ngomong babagan iki.

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake.

Previous Artikel
'Cheddar Man' umur 9,000 taun nuduhake DNA sing padha karo guru sejarah Inggris! 2

'Cheddar Man' umur 9,000 taun nuduhake DNA sing padha karo guru sejarah Inggris!

Artikel Next
Dokumen FBI sing ora diklasifikasikake nuduhake "makhluk saka dimensi liyane" wis ngunjungi bumi 3

Dokumen FBI sing diklasifikasikake nuduhake "makhluk saka dimensi liyane" wis ngunjungi bumi