Sajarah

Ilmuwan ngetutake 'dalan bata kuning' ing papan sing durung tau katon ing Samudra Pasifik 2

Para ilmuwan ngetutake 'dalan bata kuning' ing papan sing durung tau katon ing Samudra Pasifik

Setel tandha geometris sing digunakake ing saindenging jagad 40,000 taun kepungkur - ilmuwan mbukak 3

Setel pratandha geometris sing digunakake ing saindenging jagad 40,000 taun kepungkur - ujare para ilmuwan

300 yuta taun-lawas wheel ditemokaké ing tambang ing Ukraina! 4

300 yuta taun-lawas wheel ditemokaké ing tambang ing Ukraina!

Paling anyar